Napisano 31 Lipiec 200321 l Marcin_ps, widziałem dzisiaj Nyskę (ale mnie szczęście spotkało :D) i te uszczelki na przedniej szybie były jednak węższe... Trzymaj się [piwo]
Napisano 1 Sierpień 200321 l Bardzo fajna nyska. Moze pokaz ja troszke bardziej z boku i z dolu. Trzymaj sie.
Napisano 1 Sierpień 200321 l może te blueprinty jakieś lewe były, wykonana jest ładnie, ale taka troche za krótka, niewiem....
Napisano 3 Sierpień 200321 l Patrzylem na te rendery i patrzylem i caly czas, mimo ze model mi sie bardzo podoba, cos mi nie pasowalo, ale wczoraj nyske wydzialem na zywo :D i jeszcze przyjzalem sie ostatniemu zalaczonemu prze Ciebie zdjeciu i wydaje mi sie, ze przednia szyba jest w rzeczywistosci bardziej zaokraglona na rogach (hmmm... mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi :|)
Napisano 13 Sierpień 200321 l Autor a moze to poprostu perspektywa jak bede mial czas to dam rendery z innych ujec a narazie malutki ubdejt pogoda straszna siedziec sie nie chce :(
Napisano 14 Sierpień 200321 l Nyska po tuningu ??!! a to ciekawe :) P.S. tutaj zostawiłem mojego 500-nego posta [cfaniak][jupi]
Napisano 14 Sierpień 200321 l Chcialem kiedys kupic nyske u ha stubningowac ale niestety koszty by przewyszaly wartosc (OC itd) wiec moge sie zadowolic modelem...:)
Napisano 14 Sierpień 200321 l Wracają wspomnienia . Podwozili mnie podobną furą /wbrew mojej woli/ .[rotfl] A tak serio - świetny model : z tej perspektywy wyglada jak z bajek dla dzieci . Ale podoba mi się bardzo. :D
Napisano 15 Sierpień 200321 l Taka troche za wysoka w stos. do szerokosci i dlugosci ale moze to perspektywa? nie wiem. mozesz dac 4 rzuty???
Napisano 15 Sierpień 200321 l kurde, to auto z przodu wygląda jak czajnik [lol2] ale nie mówię o twoim modelu, chodzi mi ogólnie :D trzymaj się [piwo]
Napisano 15 Sierpień 200321 l Wolalbym jakbys dal mi model. I tak to jest twoj model ja tylko tuning zrobie:))) Ale czemu ona jest caly czas taka wysoka w poronaniu do dlugosci i szerokosci??? ??????
Napisano 15 Sierpień 200321 l super wymodelowane ..ale chyba jest za krutka,,kola tez chyba ciut za male:)
Napisano 16 Sierpień 200321 l Czad modelik, zrobiłęś jej tyłek czy jeszcze nie jak tak to pokaż tył - i czekam na teksturke
Napisano 16 Sierpień 200321 l Autor wprowadzam te wszystkie zmiany kosmetyczne tylek tez sie konczy wieczorem jak nic nie wypadnie dam jakis render
Napisano 16 Sierpień 200321 l Skilo, sorki że się wtrącam ale nie proś go o model... to tak jakbyś chciał żeby oddał ci swoje dziecko po to, żebyś zrobił na nim operację plastyczną :P:D no może deczko przesadziłem :] jak znam życie, to pewnie Marcin_ps jednak dał ci już ten model i ja wyszedłem na debila [hmmm] ale co tam, shit happens :) trzymta się [piwo]
Napisano 16 Sierpień 200321 l Autor nic nikomu nie dalem :P wogole to odwaracalem sie jak moge od odpowiedzi.Zostaje przyswoim zeby zrobic 2 stuningowana :)
Napisano 22 Sierpień 200321 l To moze dorzuc teraz spoiler i glosniki [lol2] hehe albo zrob z tego nyske policyjna ;D No a tak powaznie...to nawet spoko nysa...troche rdzy, koloru (najczesciej sa pomaranczowe...chyba ze myle z żukiem ;D) Pozdro
Napisano 28 Wrzesień 200321 l Autor witam po dluzszej przerwie :).Poprawilem przednie okno gumki itp brakuje jeszcze belki ale to sie dorobi kierownica i deska juz jest opony ida do wymiany fele tez jeszcze kilka innych rzeczy i bede konczyc :)....
Napisano 28 Wrzesień 200321 l SUPER !! :) Tylko przy nastepnym renderingu daj dokładniejsze cienie. Bedzie lepszy efekt :)
Napisano 28 Wrzesień 200321 l hehe szara nyska mi sie nie widzi :D. Jak dla mnie to nyska powinna miec jakis kolor granatowy . Poza tym powinna być brudna i mieć lekko zjechaną blacharke (wiesz rdza itepe :}). Modeling bardzo spoko ale mówie przy koncowym renerze powinna wyglądac na bardzo zużytą nyske wedłguu mnie :D
Napisano 28 Wrzesień 200321 l Autor buuu alescie sa to jest tylko przykladowy render bez materialow itp tylko model poprawilem nawet nie ustawialem wszystkiego tak jak ma byc ...
Napisano 28 Wrzesień 200321 l wiem o tym ale chciałem wyrazić swoje wyobrażenie dotyczące finalnego rendera :}
Napisano 29 Wrzesień 200321 l mi coś nie halo z tą nyską. jest jakaś taka niekształtna. wydaje mi się, żę zbyt ufasz planom. najlepszym dodatkiem do planów są zdjęcia i to zrobione samodzielnie.
Napisano 11 Październik 200321 l Autor maly up. lakier testowy bedzie ostatecznie z korozja itp poprawilem te listwe na przedniej szybie swiatla maja koncowy juz wyglad :) komentujcie ....
Napisano 11 Październik 200321 l coś nie halo z szybą. luk at pikczer. dolna krawędź powinna iść coś jak na zielono.:P
Napisano 11 Październik 200321 l Autor kilka malych przerobek + prosba o pomoc przy materiale szyb ( brazil )
Napisano 11 Październik 200321 l witam jak widze to zabrałeś sie znów do roboty i to ostro NYSKA mi sie podoba na zywo i w 3d twoja prawie wyglonda jak prawdziwa ale i tak bym sam takiej nie zrobi:] Pozdrawiam nara
Napisano 11 Październik 200321 l nom prosze, coraz ładniej, dalej wykańczaj tą scenke bo się obijałeś ostatnio, nie mów że ci chęci odchodzą :cool:
Napisano 11 Październik 200321 l jeśli chodzi o materiął szyb to wg. mnie powines uzyc brazil glass z tym że albo wymodelowac szybe z obu stron albo ustawic paramter IOR (albo IQR sam nie pamietam :P)na ok. 1.005 :]. Pozdro
Napisano 11 Październik 200321 l Autor ustawilem ale to chyba nie tak ma wygladac moze jakis tutek albo przyklad ustawien ... ??
Napisano 11 Październik 200321 l Jak wymodelujesz już wszystko wewnątrz - to wtedy lepiej będzie dobrać odpowiednie parametry tej szybki.
Napisano 11 Październik 200321 l auto klasyk- i zarabiscie wykonane, nie widze jak narazie bledow, zobaczymy co bedzie jak dodasz wnetrze
Napisano 12 Październik 200321 l hmm ja sądze że jest to wina złych ustawień rendea bo nie wiem czemu takie kropki są :| Włącz jeszcze glossines ;)
Napisano 13 Październik 200321 l Autor nowy updejt zmienilem trosze deske + kierownice dodalem choineczke zapachowa :) + proporczyk a i szybe mecze ale nadal kropeczki sa ( ale juz odbica sa chyba dobre ) komentujcie ...
Napisano 14 Październik 200321 l Autor pobawilem sie jeszcze szklem zrobilem kilka renderkow z roznymi mapkami hdri i chyba ten jest najlepszy dzis juz innego updejta nie bedzie jutro moze...
Napisano 18 Październik 200321 l Autor malo czasu na maxa wiec i maly up fely mialy byc poprawione to poprawilem duzo mi juz nie zostalo materialy niktore + kilka rzeczy i koniec :) mam nadzieje a i komentujcie bo nie wiem co zle itp .
Napisano 18 Październik 200321 l A ktos z was prowadzil taka nyske? Ja prowadzilem... 3 biegi, obok ciebie wystaje silnik, halas na pol dzielnicy, zero wspomagania i smrod spalin - po prostu przezycie jedyne w swoim rodzaju. A czy wspomnialem o zacinajacym sie pedale hamulca? ;)
Napisano 18 Październik 200321 l A ktos z was prowadzil taka nyske? Ja prowadzilem... 3 biegi, obok ciebie wystaje silnik, halas na pol dzielnicy, zero wspomagania i smrod spalin - po prostu przezycie jedyne w swoim rodzaju. A czy wspomnialem o zacinajacym sie pedale hamulca? ;)