Pablonardo Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 co powiecie szanowni państwo o czymś takim...nie wstydzilibyście się nosić butów do szkoły w takiej reklamówie:p??
chveti Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 ja bym się wstydził nosić buty do szkoły :> siatka pomysłowa ale nosiły by ją dzieci do lat 12 :]
polka dot Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 ja chce taką reklamówkę.. :D bardzo fajny rysunek, babka wymiata
miwt Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 a ja tego pana w okularkach to chyba znam:p...skak taki pomysl?
Pablonardo Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 też go holera z kądś znam tylko nie wiem z kąd:p:p...zaczołem myśleć jak można by zrobić reklamówkę z pomysłem i wpadłęm na coś takiego nie było jakiegoś konkretnego bodźca / jak takąwyprodukuje to kome dostajesz ją pierwszy a przynosi ci ją pod drzwi wymiatająca babka:)
Drakula Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 ten gosc od reklamowki to przeciez tweety! :D
RA Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 Reklamowka ma cos w sobie. Dobry pomysl, ale nad przedstawieniem mogles jeszcze troche popracowac. :) pozdrawiam
Pablonardo Napisano 6 Październik 2005 Autor Napisano 6 Październik 2005 hehe Deus to nie jest tweety:p myślę ze ta osoba się nie obrazi jeśli napisze kto to jest...jest to nasz szanowny, powszechnie lubiany, niezwykle uzdolniony, cardesigner MIWT...:p...pozdrawiam Tomek:)
miwt Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 no coz nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzic teze ze to ja:)...ale uzdolniony?...to nie:p
Rekomendowane odpowiedzi