Napisano 3 Październik 200519 l co powiecie szanowni państwo o czymś takim...nie wstydzilibyście się nosić butów do szkoły w takiej reklamówie:p??
Napisano 3 Październik 200519 l ja bym się wstydził nosić buty do szkoły :> siatka pomysłowa ale nosiły by ją dzieci do lat 12 :]
Napisano 4 Październik 200519 l Autor też go holera z kądś znam tylko nie wiem z kąd:p:p...zaczołem myśleć jak można by zrobić reklamówkę z pomysłem i wpadłęm na coś takiego nie było jakiegoś konkretnego bodźca / jak takąwyprodukuje to kome dostajesz ją pierwszy a przynosi ci ją pod drzwi wymiatająca babka:)
Napisano 4 Październik 200519 l Reklamowka ma cos w sobie. Dobry pomysl, ale nad przedstawieniem mogles jeszcze troche popracowac. :) pozdrawiam
Napisano 6 Październik 200519 l Autor hehe Deus to nie jest tweety:p myślę ze ta osoba się nie obrazi jeśli napisze kto to jest...jest to nasz szanowny, powszechnie lubiany, niezwykle uzdolniony, cardesigner MIWT...:p...pozdrawiam Tomek:)
Napisano 7 Październik 200519 l no coz nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzic teze ze to ja:)...ale uzdolniony?...to nie:p