Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

siema...dawno nic nie wrzucalem.bo mam przeprowadzke i czasu malo...ale znalazlem go zeby wyskrbac sobie taki oto projekt przedniego swiatla zlaczonego z migaczem....:)..a oto efekty

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

graficznie jak zwykle świetne, na motoryzacji się nie znam za bardzo ale projekt też wygląda ciekawie.

Nie myślałeś o przełożeniu na wektor ?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

a powiem ci ze wole takie rysowanie jak teraz...dostarcza mi wiecej emocji:D...i satysfakcji...

pozdrawiam:)

Napisano

mi sie podoba chociaż też nie znam sie na motoryzacyjnych sprawach - ale fajny układ ma ;)

Napisano

nieno elegancko Tomuś...wyobraź sobie że widzisz taki rysunek powiedzmy 2 lata temu, napewno byśnieuwieżył że będziesz tak rysował:p...pozdrawiam:)

Napisano
  • Autor

hehe dzieki ra..przesadzasz nie jest az tak dobrze zeby na 5 gwiazdek zaslugiwalo...ale jeszcze raz dzieki:p..a co do ciebie pawel..no to chyba bym sie nie spodziewal...poprzeczka sie troche podniosla...ale nadal nisko wisi:p...:)

pozdrawiam:)

Napisano

Juz za sam styl masz 5*. :)

pozdrawiam

Napisano

pieknie pieknie, a jak tam miwt w bitwie idzie :) bo widze ze osiadles na laurach (hehe zartuje) ,a ja trzymalem za ciebie kciuki :(

Napisano
  • Autor

jesli chodzi o bitwe na moment krytyczny..to zaczelem kiedys cos dlubac...ale szybko zwatpilem...bo nie mialem fajnego programu......dopiero ostatnio udalo mi sie zdobyc paintera....ale i tak moja pasja jest bardziej projektowanie niz taka praca tworcza...a ostatnio cholernie mnie zainspirowaly prace Ryana Churcha wiec moze cos w tym kierunku tez sie bede bawil..tymbardziej ze tam tez sie co nie co projektuje:D

ps..a co do rysunku to co ty pierwsze swiatla w zyciu:) kciuki za mnie trzymaj jak wypali konkurs bmw na jednej z stronek:D...wtedy napewno mi sie przydadza:)

pozdrawiam

Napisano

napewno bede trzymal (kciuki ma sie rozumiec) ;]

pzdro

Napisano

fajne, chetnie bym zobaczyl w 3d to :), imho doczepilbym sie tylko do szeroosci migacza, bo ma szerokosc calego reflektoru, ale zobaczymy jak to bedzie wygladac w 3d bo mam nadzieje ze bedzie w 3d:). pozdro :)

Napisano
  • Autor

no to napewno w 3d nie bedzie...ale jak bede robil projket w 3d samochodu wlasny koncept jakis...to napewno beda tez szkice swiatla ktore bede probowal zrobic:)

Napisano
  • Autor

teraz chwilowo neta nie bede mial w ziwazku z przeprowadzka na studia:D...wiec moze dokoncze projekt w 2d nad ktorym teraz pracuje i zobacze co dalej...pewnie 3d...tylko musze zebrac checi :p ...a jestem strasznie leniwy ostatnio:)

pozdrawiam