max_1989 Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Dzisiaj sobie zajrzalem na 3dtotal i jak to z reguly posciagalem animki z newsów :]. Jednak to co zobaczylem jest naprawde wyjątkowe i trzeba to obejrzeć :). Oglądająć ten film popadłem w kompleksy. LINK: http://bvim-qref.sitestream.com/LionWitchWardrobe/Narnia_Chapter5_VFX_1500.mov PS: dla tych co również mają pewne problemy ze sobą mam mini bonusik na pocieszenie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 max na poczatku(zanim obejzalem film) nie kumalem o co chodzi z tym zdjeciem. teraz juz wiem :D jestem pod ogromnym wrazeniem swietnie to wyglada poprostu rewelka ps. najlepszy jest lew !!!! polecam kazdemu obejzec..... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 lew jest niesamowity, a zachowanie tłumu (bitwa) wywiera jeszcze większe wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Zbieram szczenę z podłogi......... nawet LOtR nie wywarł na mnie takiego wrażenia. R>E>S>P>E>C>T dla ekipy od CG VFX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi