xeav Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 -Link- Na IGN pojawił się ranking filmów animowanych TOP 25 Sprawdź, może się załapała Twoja animka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 jezu.... ich chyba powalilo Toy Story 2 na pierwszym miejscu o_O..dziwi mnie rowniez trak wysokie miejsce gdzie jest Nemo... no comment. Dla mnie pierwsze miejsce powinno miec Spirited Away. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Październik 2005 Autor Share Napisano 4 Październik 2005 ja bym dał na #1 FF:AC, nie wiem czy jest tam gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 FF:AC ? A co to takiego :) FF to pewno Final Fantasy, ale co oznacza to AC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Październik 2005 Autor Share Napisano 4 Październik 2005 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=19248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruczek Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Zamieścili tam Transformers :) Łezka się w oku kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 weeee nie ma" ghost in the shell " oblecha... hemmmm ogolnie dziwne filmy na dziwnych miejscach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 ranking wygląda jakby robili go amerykanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 fakt. a amerykanie jak wiadomo nie mają najlepszego gustu: Chubby-Chubs vs Katedra... wolę europejskich jurorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 8. Snow White and the Seven Dwarfs pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Październik 2005 Autor Share Napisano 5 Październik 2005 starsze bajki mają coś w sobie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 ech... stare bajki Disneya... pamiętam jak na wideo oglądałem u znajomych Słonika Dumbo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 hehe tez to pamietam (tweety) kurde ale jak plakalem na the lion king tego nic nie przebije :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi