Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Jakis rok temu zrobilem strone dla zkladu slusarskiego, i moim zalozeniem bylo zrobienie prostego layout'u ala katalogu http://plazma.vline.pl/ ciekieralt :),zdjecia cykalem kamera wiec sa lekko low-q. napiszcie co o tym myslicie

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mam być szczery ?....tragedia. Rok tem nie rok temu, wystawiasz więc piszę :). Oprawa wizualna i kompozycja woła o pomstę do nieba razem z typografią. Po wejściu w pierwszy dział, nie można z niego wrócić i to już jest dyskwalifikacja pod względem tzw. intuicyjności. Pozostaje mi tylko życzyć powodzenia w dalszej pracy.

Mała uwaga: zanim włączysz flasha, sprawdź czy strona naprawdę go potrzebuje, czy można się obejść bez. Mam nadzieję że teraz robisz lepsze stronki ;)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hy hy typografia to najzwyklejszy arial, a moja stronka powinna sie niedlugo pokazac ;), i mam pytanie co trzeba wpisac zeby flash sie otworzyl w floatujacym okienku ??

Napisano

dodam tylko że sama strona przeraż achaotycznością i tym kszszszsz co się tam świeci na początku. naprawdę męczy oczy.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

mozliwe ze jest za ciemna, robilem na bardzo jasnym monitorro wiec ajutto el kapputto, rozjasnijcie monittorre pomydorre :) i tak naprawde, z graficznego punktu widzenia mysle i ze nie jest taka zla :) mia mia mia, fakt jest prosta jak dwa kwadraty, i wiem ze tutaj jest to niezbyt mile widziane, btw dzieki za komentarze mimo ze wam sie to wogole nie podoba :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Napisano

zabiles mnie ta strona, po kim jak po kim ale nie spodziewalem sie ze ty mozesz cos takiego pokazac :D Mam nadzieje ze robisz obecnie lepsze stronki :P

Napisano
  • Autor

no to faktycznie jest do kitu, niedlugo powinienem cos dac, jesli powieja dobrze wiatry to moze nawet gre zaprezentuje tylko , dobra nie ma co za duzo gadac, tylko rabotac i rabotac

pozdrowiejszon :D

Napisano

menu główne z iskierkami rządzi!!!!!:) ta strona mozna powiedziec ze nie ma designu, bo pomiędzy zdjęciami dodaleś tekst i koniec... Podstron akontakt to juz wogóle masakra.. na tym tle nic nie widac.. no i czemu ten adres tak nisko??