Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie:)

Chcę zrobi mieczyk, razem z pochwą, podobny do tego używanego przez rzymskich legionistów.

Na razie mam tylko tyle:

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witamy na forum :)

To zdobienie całkiem fajnie wygląda. Model czy displace ? pokaż siateczkę :]

Nie ograniczaj się do miecza, zrób legionistę i arenę i publiczonść....:D

Pozdrawiam

Napisano
witamy na forum :)Nie ograniczaj się do miecza, zrób legionistę i arenę i publiczonść....:D
A pomyslec, ze zaczelo sie od miecza. ;)

Ciekawe, zycze powodzienia i witam na forum.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Nie użyłem displace. Wszystko ręcznie.

Chce zrobic legionistę, ale dopiero gdy skończe miecz

p.s.

Co może byc nie tak że gdy wciskam c+alt nie wychodzi c z kreską? Poprostu nie działa mi c z kreską.

Napisano
Nie ograniczaj się do miecza, zrób legionistę i arenę i publiczonść....:D

Nuuu to raczej niech gladiatora dorobi ;)

Napisano

hihihi jestes juz drugą osobą ktorej odpowiem na pytanie o c + alt :) nie wychodzi ci "ć" bo prawdopodobnie zainstalowałes sterowniki do Radeona, a w ATI Catalyst Control Center alt + c to jeden ze skrótów klawiaturowych. po prostu wejdz w opcje skrótów w Catalyst Control i zmien ten skrót ;)

co do mieczyka to na razie troche mało ale sam pomysł mi sie podoba :) sam kiedys robilem legioniste ale wtedy zabrakło mi umiejetnosci zeby zrobic cokolwiek poza tarczą :p

Napisano

Mały OT:

hihihi jestes juz drugą osobą ktorej odpowiem na pytanie o c + alt :) nie wychodzi ci "ć" bo prawdopodobnie zainstalowałes sterowniki do Radeona, a w ATI Catalyst Control Center alt + c to jeden ze skrótów klawiaturowych. po prostu wejdz w opcje skrótów w Catalyst Control i zmien ten skrót ;)

Dzieki Ci, miałem ten sam problem i przypadkiem znalazłem rozwiązanie. Co dziwne nie pomaga wyłączenie skrótów klawiaturowych, trzeba po prostu ten skrot zmienić na inny.

Do mieczyka to jeszcze legionistę, arenę, publiczność i do tego animację z przelotem nad starozytnym Rzymem - coś jak w Gladiatorze ;)

Napisano
  • Autor

Więc zacząłem robić legionistę. Na razie tylko pancerz, bez bótów i chełmu(nawet twarzy:))