Napisano 5 Październik 200519 l Jak w temacie:) Chcę zrobi mieczyk, razem z pochwą, podobny do tego używanego przez rzymskich legionistów. Na razie mam tylko tyle:
Napisano 5 Październik 200519 l witamy na forum :) To zdobienie całkiem fajnie wygląda. Model czy displace ? pokaż siateczkę :] Nie ograniczaj się do miecza, zrób legionistę i arenę i publiczonść....:D Pozdrawiam
Napisano 5 Październik 200519 l witamy na forum :)Nie ograniczaj się do miecza, zrób legionistę i arenę i publiczonść....:DA pomyslec, ze zaczelo sie od miecza. ;) Ciekawe, zycze powodzienia i witam na forum. pozdrawiam
Napisano 5 Październik 200519 l Autor Nie użyłem displace. Wszystko ręcznie. Chce zrobic legionistę, ale dopiero gdy skończe miecz p.s. Co może byc nie tak że gdy wciskam c+alt nie wychodzi c z kreską? Poprostu nie działa mi c z kreską.
Napisano 5 Październik 200519 l Nie ograniczaj się do miecza, zrób legionistę i arenę i publiczonść....:D Nuuu to raczej niech gladiatora dorobi ;)
Napisano 5 Październik 200519 l hihihi jestes juz drugą osobą ktorej odpowiem na pytanie o c + alt :) nie wychodzi ci "ć" bo prawdopodobnie zainstalowałes sterowniki do Radeona, a w ATI Catalyst Control Center alt + c to jeden ze skrótów klawiaturowych. po prostu wejdz w opcje skrótów w Catalyst Control i zmien ten skrót ;) co do mieczyka to na razie troche mało ale sam pomysł mi sie podoba :) sam kiedys robilem legioniste ale wtedy zabrakło mi umiejetnosci zeby zrobic cokolwiek poza tarczą :p
Napisano 7 Październik 200519 l Mały OT: hihihi jestes juz drugą osobą ktorej odpowiem na pytanie o c + alt :) nie wychodzi ci "ć" bo prawdopodobnie zainstalowałes sterowniki do Radeona, a w ATI Catalyst Control Center alt + c to jeden ze skrótów klawiaturowych. po prostu wejdz w opcje skrótów w Catalyst Control i zmien ten skrót ;) Dzieki Ci, miałem ten sam problem i przypadkiem znalazłem rozwiązanie. Co dziwne nie pomaga wyłączenie skrótów klawiaturowych, trzeba po prostu ten skrot zmienić na inny. Do mieczyka to jeszcze legionistę, arenę, publiczność i do tego animację z przelotem nad starozytnym Rzymem - coś jak w Gladiatorze ;)
Napisano 8 Październik 200519 l Autor Więc zacząłem robić legionistę. Na razie tylko pancerz, bez bótów i chełmu(nawet twarzy:))