naeq Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Witam, jestem z Katowic, Chciałbym sie znaleść na Autodesk 3ds max 8 Roadshow, który odbywa sie w warszawie, i pomyślaem, że zbiore ekipe ludzi zainteresowanych z Katowic lub okolic którzy pojechali by na ten pokaz. Pokaz zaczyna sie o godzinie 12:00 | 13 Października. Narazie jeszcze niejest wszystko pewne. Pojechalibyśmy pociągiem i wrócilibyśmy w ten sam dzień. Jeszce nic niejest zaplanowane, trzeba będzie dokładnie sprawdzić pociągi, ile bedzie kosztować przejezd, no i oczywiscie jak tam juz dojedziemy to jak dojść :) Jak ktoś jest chętny proszę o kontakt na GG: 2320686 Nicnietrzbea płacić za wejście, należy się jedynie zarejestrować na stronie: http://www.jr-pvp.pl/index.php?show=3dsmax8_roadshow Jak juz coś się dowiem od razu będe postował :)
naeq Napisano 5 Październik 2005 Autor Napisano 5 Październik 2005 Wreszcie się dodzwoniłem ;) Cena biletu to ok niecałe 50 zł za Standardowy pociąg pośpieszny(ok niecałe 4 godź. jazdy) i ponad 70 zł za InterCity(ok 2 i pół godziny). Raczej wybierał bym ten za 50 zł. Czyli przejad ok 100 zł. w 2 strony. Ewentualnie jakaś kasa na wyżywienie,( w końcu to cały dzień). Pozdrawiam
naeq Napisano 5 Październik 2005 Autor Napisano 5 Październik 2005 Ahh, no przecież !! Zapomniałem !! Bilety dla osób niepełnoletnich(Takich jak ja) są Ulgowe, więc przejazd bedzie około o połowę tańszy. czyli ok tam i z powrotem ok 50 zł. ale jeszce to sprawde :)
Shogun 3D Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Witam. Zajrzyj na wątek spotkania przed pokazem maxa w warszawie: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=19722 Zapraszam. :)
naeq Napisano 6 Październik 2005 Autor Napisano 6 Październik 2005 OoO, To jest bardzo dobry pomysł by się z spotkać z nimi, Dzięki za Info :) Czyli jak byśmy pojechali do warszawy to spotkali byśmy się z ludzmi z max3d.pl :
Shogun 3D Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 :) (The message You entered is too short. Please lenghten yor message to at least 10 chracters)
naeq Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 Ajrisz dał pomysł, Musimy tylko zebrać większą ekipke!! Ponieważ mogli byśmy wynająć busa do Warszawy, który by nas zawózł i wyszło by dużo taniej, ponieważ byśmy się złożyli :) Pozdro !!
naeq Napisano 11 Październik 2005 Autor Napisano 11 Październik 2005 Tak, ostateczne dane są następujące: Bilet ulgowy na Pociąg do warszawy: ok 30zł Bilet normalny na Pociąg do warszawy: ok 50zł Bilet na PKS(autobus) do warszawy: ok 38zł Wyjazd PKS'em jest o godzinie 0:55 i dojazd gdzieś około 5... mogłem źle sprawdzić, więc jak ktoś upierał by się na Busa to niech dokladnie sprawdi :) Tylko jest jedna sprawa, bo Shogun 3D przyjezdrza po nas na peron, więc raczej jedziemy pociągiem... Wyjazd pociągiem jest o godzinie 4:56 i przyjezdrzamy o godzinie 7:34. Na stacji będize na nas czekal Shogun 3D czyli Grzesiu. Zaproawdzi nas w gościnie do swojego domu. Potem pojedziemy po ludzi i pójdziemy na spotkanie. Jedziemy tam na jeden dzień, wieczorem wracamy, bądź w nocy. Koszta: Tak, Przejazd tam i spowrotem to ok. 60 zł pociągiem (Ulgowo) I około 100 zł (normalnie) + jakieś pieniądze na wyżywienie. Dodatki: Jak ktoś ma, to jeśli może i chce, niech weżnie aparat cyfrowy, fotoreportaż może być bardzo pasjonujący ;) Spotkanie: Mamy już grupę osób które jadą z nami: Ja Shalivan Zbiórka: O Godzinie 4:40 na peronie III/Tor 4 Pozdrooooo!!!! :] Będize SUUUUUUUPERRR !! :]
naeq Napisano 14 Październik 2005 Autor Napisano 14 Październik 2005 Moge powiedzieć jedno... BYŁO SUPER !! ;)
Rekomendowane odpowiedzi