Posted October 5, 200519 yr Witam, jestem z Katowic, Chciałbym sie znaleść na Autodesk 3ds max 8 Roadshow, który odbywa sie w warszawie, i pomyślaem, że zbiore ekipe ludzi zainteresowanych z Katowic lub okolic którzy pojechali by na ten pokaz. Pokaz zaczyna sie o godzinie 12:00 | 13 Października. Narazie jeszcze niejest wszystko pewne. Pojechalibyśmy pociągiem i wrócilibyśmy w ten sam dzień. Jeszce nic niejest zaplanowane, trzeba będzie dokładnie sprawdzić pociągi, ile bedzie kosztować przejezd, no i oczywiscie jak tam juz dojedziemy to jak dojść :) Jak ktoś jest chętny proszę o kontakt na GG: 2320686 Nicnietrzbea płacić za wejście, należy się jedynie zarejestrować na stronie: http://www.jr-pvp.pl/index.php?show=3dsmax8_roadshow Jak juz coś się dowiem od razu będe postował :)
October 5, 200519 yr Author Wreszcie się dodzwoniłem ;) Cena biletu to ok niecałe 50 zł za Standardowy pociąg pośpieszny(ok niecałe 4 godź. jazdy) i ponad 70 zł za InterCity(ok 2 i pół godziny). Raczej wybierał bym ten za 50 zł. Czyli przejad ok 100 zł. w 2 strony. Ewentualnie jakaś kasa na wyżywienie,( w końcu to cały dzień). Pozdrawiam
October 5, 200519 yr Author Ahh, no przecież !! Zapomniałem !! Bilety dla osób niepełnoletnich(Takich jak ja) są Ulgowe, więc przejazd bedzie około o połowę tańszy. czyli ok tam i z powrotem ok 50 zł. ale jeszce to sprawde :)
October 5, 200519 yr Witam. Zajrzyj na wątek spotkania przed pokazem maxa w warszawie: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=19722 Zapraszam. :)
October 6, 200519 yr Author OoO, To jest bardzo dobry pomysł by się z spotkać z nimi, Dzięki za Info :) Czyli jak byśmy pojechali do warszawy to spotkali byśmy się z ludzmi z max3d.pl :
October 6, 200519 yr :) (The message You entered is too short. Please lenghten yor message to at least 10 chracters)
October 7, 200519 yr Author Ajrisz dał pomysł, Musimy tylko zebrać większą ekipke!! Ponieważ mogli byśmy wynająć busa do Warszawy, który by nas zawózł i wyszło by dużo taniej, ponieważ byśmy się złożyli :) Pozdro !!
October 11, 200519 yr Author Tak, ostateczne dane są następujące: Bilet ulgowy na Pociąg do warszawy: ok 30zł Bilet normalny na Pociąg do warszawy: ok 50zł Bilet na PKS(autobus) do warszawy: ok 38zł Wyjazd PKS'em jest o godzinie 0:55 i dojazd gdzieś około 5... mogłem źle sprawdzić, więc jak ktoś upierał by się na Busa to niech dokladnie sprawdi :) Tylko jest jedna sprawa, bo Shogun 3D przyjezdrza po nas na peron, więc raczej jedziemy pociągiem... Wyjazd pociągiem jest o godzinie 4:56 i przyjezdrzamy o godzinie 7:34. Na stacji będize na nas czekal Shogun 3D czyli Grzesiu. Zaproawdzi nas w gościnie do swojego domu. Potem pojedziemy po ludzi i pójdziemy na spotkanie. Jedziemy tam na jeden dzień, wieczorem wracamy, bądź w nocy. Koszta: Tak, Przejazd tam i spowrotem to ok. 60 zł pociągiem (Ulgowo) I około 100 zł (normalnie) + jakieś pieniądze na wyżywienie. Dodatki: Jak ktoś ma, to jeśli może i chce, niech weżnie aparat cyfrowy, fotoreportaż może być bardzo pasjonujący ;) Spotkanie: Mamy już grupę osób które jadą z nami: Ja Shalivan Zbiórka: O Godzinie 4:40 na peronie III/Tor 4 Pozdrooooo!!!! :] Będize SUUUUUUUPERRR !! :]