Napisano 12 Październik 200519 l a jeszcze jedno. Abstrahując już od stabilności, to sposób w jaki zaimplementowano Style Editor świadczy chyba najlepiej o skopanej obsłudze viewportów i przestarzałym rdzeniu maxa :-/ W XSI to samo narzędzie działa bezpośrednio w oknach widokowych...
Napisano 12 Październik 200519 l Wlasnie dostalem na biureczko pelna wersje, na DVD :) A ja nawet triala jeszcze nie zainstalowalem...
Napisano 13 Październik 200519 l u mnie jak odpalę maxa z D3D to style editor działa jak mucha w smole. czyli pracować się nie da. może to wina mojej karty fx5200. Fakt jest taki, że otwarcie na raz programu który działa z d3d i drugiego który działa w openGl u mnie nie działa najlepiej:D
Napisano 13 Październik 200519 l moze to sterowniki ? :/ bo ja mam radka 9800 pro i chyba po wgraniu nowych sterow max zaczol mi chodzic jak slimak ( powoli i bez sensu :P ) , a jak przezucilem na OGL to odrazu zaczal szalec :) (oczywiscie to sie tyczy maxa 7 ) A teraz co do max'a 8 to cholernie mi sie ten hair and fur podoba :D
Napisano 13 Październik 200519 l "cos mnie pominelo ? ? pelna wersja slysze ? ?" Nie, nie pirat. Full legal do firmy ;P
Napisano 13 Październik 200519 l no i nie ma kichy z rejestracja w końcu-jedno klikniecie i po sprawie...
Napisano 13 Październik 200519 l A co z dokumentacją, na stronie nie ma, jest dołączony może do triala ? Czy nie ma wogóle ?
Napisano 13 Październik 200519 l Reanimator prosze powiedz: czy w pudełku znalazło się także nowe sdk i inne podobne ?
Napisano 14 Październik 200519 l To jeszcze raz ponawiam moje pytanie, czy w trialu jest jakaś dokumentacja ?
Napisano 14 Październik 200519 l chodzi Ci o reference i tutorials? Jeśli tak, to są do ściągnięcia jako osobne pliki
Napisano 14 Październik 200519 l no właśnie nie, bo są tylko dla 7 i 7.5(maxscript) a co do triala, to właśnie mam wątpliwości, bo rozmiar na to nie wskazuje, dlatego pytam, żeby ktoś kto juz ściągnął się wypowiedział.
Napisano 14 Październik 200519 l na stronie autodesk są dwa linki jeden do helpa drugi do programu (który nie działał w europie;) ) i który trzeba było zasysać z linka który podał Szymeq