SzEfU_c_K Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 No i postanowiłem zrobić coś konkretnego, aby mieć co wnukom opowiadać!Zrobimy sobie robaczka z rodziny pasikonikowatych odpoczywającego na jakiejś traffce:D wystającej ze strumyczka(albo jeziorka??) w każdym bądź razie z wody. Czyli natura jak się patrzy. Zeskanował bym obrazek, ale skaner cos mi chyba siadł:mad:Postaram się to zrobić w najbliższym czasie(obrazek z encyklopedii zwierząt). To by było na tyle, zabieram się do roboty. PS. Okrutny jest ten temat, będę miał koszmary po nocach:o Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 Wierzem w ciebie :) A co do pomyslu to bardzo si szczegolnie ta woda!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAIN Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 po cym??:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mORPH Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 No ja juz mam koszmary na jawie!!! Typu ze cos mi w soli tonie czy spod przysznica wychodzi..... Bleeee No ale trzeba pchac dalej. Podsunoles mi pomysl z woda co do mojej pracy. Tez bedzie elementem tla. Co do pasikonika to juz ktos robi KOnika Polnego i nie wiem czy nie bedzie sprzecznosci tematow. No ale zycze powodznie :D Czekam na renderery Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChaoS Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 wow nie nie mam pytan ja tez chyba wystartuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 powodzenia i czekam na pierwze rendery :)) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzEfU_c_K Posted July 10, 2003 Author Share Posted July 10, 2003 Oki oto tylna część odwłoku. Takie cusik wystające z d...yłu :) ale to first render takze jeszcze nie wiem sam jak to będzie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChaoS Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 NO nielada updajcik spoko dalej dalej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roball Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 ciarki mi laza po plecach jak ogladam te wszystkie robactwa na forum czy szukam zdjec dla mnie :D co do pracki..moglbys wrzucic jakas fotke tego strasznego owada? :) Typu ze cos mi w soli tonie czy spod przysznica wychodzi..... Bleeee //mORPH// brrrrr nie mow tak bo moja chora wyobraznia zaczyna dzialac [boje się][boje się][lol2]:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 czy ten odwlok z widoku z gory nie powinnen byc bardziej zaaokragolny?? pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 No chyba powinien :D Tak na moje oko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts