SzEfU_c_K Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 No i postanowiłem zrobić coś konkretnego, aby mieć co wnukom opowiadać!Zrobimy sobie robaczka z rodziny pasikonikowatych odpoczywającego na jakiejś traffce:D wystającej ze strumyczka(albo jeziorka??) w każdym bądź razie z wody. Czyli natura jak się patrzy. Zeskanował bym obrazek, ale skaner cos mi chyba siadł:mad:Postaram się to zrobić w najbliższym czasie(obrazek z encyklopedii zwierząt). To by było na tyle, zabieram się do roboty. PS. Okrutny jest ten temat, będę miał koszmary po nocach:o
und3r Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Wierzem w ciebie :) A co do pomyslu to bardzo si szczegolnie ta woda!!
mORPH Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 No ja juz mam koszmary na jawie!!! Typu ze cos mi w soli tonie czy spod przysznica wychodzi..... Bleeee No ale trzeba pchac dalej. Podsunoles mi pomysl z woda co do mojej pracy. Tez bedzie elementem tla. Co do pasikonika to juz ktos robi KOnika Polnego i nie wiem czy nie bedzie sprzecznosci tematow. No ale zycze powodznie :D Czekam na renderery
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 powodzenia i czekam na pierwze rendery :)) pozdr
SzEfU_c_K Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Oki oto tylna część odwłoku. Takie cusik wystające z d...yłu :) ale to first render takze jeszcze nie wiem sam jak to będzie ;)
roball Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 ciarki mi laza po plecach jak ogladam te wszystkie robactwa na forum czy szukam zdjec dla mnie :D co do pracki..moglbys wrzucic jakas fotke tego strasznego owada? :) Typu ze cos mi w soli tonie czy spod przysznica wychodzi..... Bleeee //mORPH// brrrrr nie mow tak bo moja chora wyobraznia zaczyna dzialac [boje się][boje się][lol2]:P
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 czy ten odwlok z widoku z gory nie powinnen byc bardziej zaaokragolny?? pozdr
Rekomendowane odpowiedzi