Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czy plugin hair to jest to samo co modyfikator Shag: hair?? jak tego używać ?? mam to wkleiłem plik do folderu plugins i co dalej ??

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ehhh no szukałem ale nie moge znaleśc ...... a i mam teraz kolejny problem tzn pyt... jak w video post dodaje różne efekty typu glow itp i potem chce to zrenderować do pliku avi to jak mam to zrobić żeby te efekty zostały w helpie nie kumam tego :/....

Napisano
  • Autor

oj tam kropka powinna być :) chodzi mi o to zeby po renderowaniu było widać efekty np glow!! a w helpie nic nie rozumiem !!

Napisano
  • Autor

tak renderuje z video post ale nie wiem jak mam w video post zrenderować do np AVI ?? bo jak renderuje normalnie z render to nie mam efektów które dodałem ...

Napisano

to normalne, jak renderujesz wyczajnie (z czajniczka) to videopost nie jest brany pod uwagę musisz w VP dodać i ustawić jak na obrazku.

I uruchomić ludzikiem ;)

Napisano
  • Autor

aaaaaaaaa wiedziałem że odpowiedź jest prosta :) dzieki ale mam kolejne pytanie z kąd wziąć plugin Shag: Hair albo może ja go mam ale nie moge znaleść :/ help !!

Napisano

Chyba trzeba sobie zakupić. Pewnie jest jakieś demko na spróbunek.

Jeśli nie kupiłeś, to raczej nie masz.

Napisano
  • Autor

no mam shag hair ale on jest tylko do 3d max 6 i nie pasują mi numery tzn cd keye ...no to jest jakiś odpowiednik do 7 ??