Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No wiec :D Zakonczylem rywalizację w Minibitwie: Wizualizacja. Umieszczam renderki w galerii cobyście mogli ocenić, gdy reszta z fighterów skończy to stworzy się sondę i wtedy będą ogólne wyniki:D

Co do samego projektu...założeniem MiniBitwy było, ze wszystko musi być zrobione od zera, bez żadnych free stafów :P wiec idąc za tą zasadą wszystko modelowałem od zera, czyli wszystko jest moje.

Meble w gabinecie to meble firmy VOX kolekcja MODERN.

Natomiast w salonie poustawiałem meble Kler'u kolekcja IO21 :D

Z góry dzięki za komantarze te przychylne i te mniej :P oraz powodzenia reszcie uczestników MB :D

Pozdro pińcet

Całość

Gabinet

Salon

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

yy co sie dzieje nie wyświetliło się :/

Edit: już dział, musi byc załącznik zeby się topic wyświetlił?

Napisano

No dywanik jakis taki... alladynowy. ;)

Odnosnie reszty:

(1) Poniesienie jednej czesci pomieszczenia wydaje mi sie zlym pomyslem, ale zasady sa takie jakie sa, koncept mial byc wlasny, to sie tego czepiac nie bede juz. :)

(2) Tekstura drewna na meblach jest ble. ;)

(3) Za ostre swiatlo wedlug mnie. Jakies rozmazanie powinno byc bez wzgledu na to jaka jest to pora dnia.

(4) Prawa strona 3 obrazka i lewa pierwszego nie podobaja mi sie. Ten sraczkowy braz i wneki... hmm, mogles tam cos ciekawszego dac. :)

(5) Kwiatek na tym zielonym jest ciekawy, ale te babki po obu flankach psuja efekt. ;)

Ale zeby nie bylo, ze tylko krytykuje:

Praca podoba mi sie. Mozna bylo wprawdzie dodac troche ciplego koloru, ale i tak jest spoko. Pozatym ja nie mam co gadac, bo jestem z bitwa w lesie. ;)

pozdrawiam

Napisano

Jak dla mnie to trochę przerost formy nad treścią.Po co ten stolik między biurkiem a chyba fotelem?I myślę że stolik (ten szklany) jest chyba za daleko od miejsc do siedzenia.Ogólnie nie pasuje mi funkcjonalność tego pomieszczenia. Ale jest to twój koncept, który uszanuję.Myślę że 3/6.

Napisano

hmm

oczywisice bede nazekal ;]

za te szkło na pierwszym to powinienes w pape dostac ... :>

ogolnie moze byc ... jak na poczatek choc jak dla mnie to za czysto , za biało

Napisano
ogolnie moze byc ... jak na poczatek choc jak dla mnie to za czysto , za biało
to ja się boje co to będzie jak ja wyskocze ;)

co kolwiek bym nie napisał to i tak będzie odbierane jako twojego rywala - co poprawić powinieneś co jest dobrze chyba wiesz - ogółem 3.8/6

Napisano
to ja się boje co to będzie jak ja wyskocze ;)
Rzez... :]
Napisano

hmmm, chyba dużo nie przestawiales w standardowych ustawieniach rendera - skopałeś GI, generalnie za biało, cienie pod sofami nierealistyczne - za ciemne jeśli chodzi o render "całość", skóra na fotelu ma za duzy bump, tekstura podlogi odpada, za słaba jakość. Pobaw się materiałami i ustawieniami rendera. Pamiętaj, ze krytyka zawsze powinna mobilizować do dalszej pracy - nie odbieraj mojej wypowiedzi aż tak negatywnie :) Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Sargoth: No, niestety wiem, tylko nie mam pojęcia dlaczego tak jest, jak on jest ustawiony idealnie z linia podłogi :/ Dzieki.

RA:

(1) No koncept własny-zawsze chciałem mieć takie schodki w domu :D

(2) E tam ;)

(3) Właśnie jak zrobić takie rozmazanie?

(4) Oj te wnęki to ja sam nie wiem po co są, moze z braku pomysłu :/

(5) Ja tam nie mam nic przeciwko babkom :D I w dodatku jeszcze dwie są ;)

Dzięki

Właśnie i czeka ma reszte projektów :P

Krystian: Fakt ten stolik tam w gabinecie troche niszczy funkcjonalność. Dzięki - po jakimś czasie sie własnych błędów nie zauwarza, nie ma to jak krytyka :)

Marcin: E tam powinienem dostać:P Za biało? Poczekaj na hindusa :D Dzięki.

hindus: Komentarzy i krytyki nigdy za mało :D Rywale też potrwafią konstruktywnie oceniac. Dzięki.

SWRC:

hmmm, chyba dużo nie przestawiales w standardowych ustawieniach rendera
Poprzestawiałem teoretycznie wszystko :P

A co do krytyki, nie mam zamiary jej odbierać negatywnie, po to jest to forum, żeby zamieszczone prace krytykować - coby autor się uczył a nie popadał w samozachwyt :D Dzięki

Napisano
(3) Właśnie jak zrobić takie rozmazanie?
Cienie vray shadows i w opcjach zaznaczasz area. Nastepnie bawisz sie wartosciami ponizej.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.