Carioca Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Zapraszam do obejrzenia prac na mojej nowo powstałej stronie. W razie gdyby stronka nie ładowała się za pierwszym razem kliknij "odśwież" http://malandro.fm.interia.pl/MC2/index.htm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 siemasz. stronka bardzo fajna;) mi sie zaladowala za pierwszym razem. mam prosbe moglbys umiescic gdzies na forum twoja pracke z digitala z 2d to miasto? (w wiekszej rozdzialce niz na stronce ofc:) wyglada ciekawie a chcialbym sie przyjrzec z bliska;) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Czesc. -Za dużo efekciarstwa w tej stronie - to powoduje że forma przesłania treść, Twoje prace giną na tej stronie. Zrezygnowałbym z tej photoshopowej textury w tle i zastapiłbym ja zwykłą płaską aplą - raz, że wszystko zyska na czytelności i będzie atrakcyjniejsze, a dwa że bedzie szybciej sie ładować. -Zrób preloader - bo narazie jest tam niczemu niesłuząca atrapa. -Kolejny mankament to prezentacja prac - po powiększeniu są kadrowane i to niezbyt fortunnie, trzeba by to inaczej rozwiązać. Niepodoba mi się również, ze w pracach 'tradycyjnych' po powiększeniu masz kilka mnieszych kadrów nachodzących, na ten większy - strasznie przeszkadza w odbiorze i odbiera siłę pracom. -Mało treci o Tobie i brak polskiej wersji językowej. - przycisk 'X' (ten przy kopercie) nie działa -nie wiadomo, dlaczego menu nie jest widoczne od razy, tylko trzeba je otwierać To tyle. Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 ale czemu ten dział ? i druga sprawa zwieksz frame per sec. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 ten dział, bo pewnie autor chciał pochwalić się pracami, a nie stroną na której zostały zamieszczone EDIT: coś na temat http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=282588#post282588 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 wszystko ok, chetnie bym se zobaczyl, tylko ze do tego potrzebba mi instalowac poraz 13294781207431289371820 jakis glupi plugin, wiec uwazam ,ze wszystkie flashowe zabawy sux so much ~~ ;] pozdr ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 hehehee, żartowniś! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 no wychodzi ci.....wychodzi ci lepiej niz mi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Naprawde fajne porfolio. Można by dodać troche wiecej pracek (szczególnie do digitalu, żeby nie było pusto). A i nie uważam, żeby grafika była przesadzona, bo umiejętność tworzenia ładnych stron też jest jakąś wizytówką zdolności autora. Odnośnie samych prac to szczególie do gustu przypadł mi 3 malunek w "traditional" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi