Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

siemasz. stronka bardzo fajna;) mi sie zaladowala za pierwszym razem. mam prosbe moglbys umiescic gdzies na forum twoja pracke z digitala z 2d to miasto? (w wiekszej rozdzialce niz na stronce ofc:) wyglada ciekawie a chcialbym sie przyjrzec z bliska;) pozdro.

Napisano

Czesc.

-Za dużo efekciarstwa w tej stronie - to powoduje że forma przesłania treść, Twoje prace giną na tej stronie. Zrezygnowałbym z tej photoshopowej textury w tle i zastapiłbym ja zwykłą płaską aplą - raz, że wszystko zyska na czytelności i będzie atrakcyjniejsze, a dwa że bedzie szybciej sie ładować.

-Zrób preloader - bo narazie jest tam niczemu niesłuząca atrapa.

-Kolejny mankament to prezentacja prac - po powiększeniu są kadrowane i to niezbyt fortunnie, trzeba by to inaczej rozwiązać. Niepodoba mi się również, ze w pracach 'tradycyjnych' po powiększeniu masz kilka mnieszych kadrów nachodzących, na ten większy - strasznie przeszkadza w odbiorze i odbiera siłę pracom.

-Mało treci o Tobie i brak polskiej wersji językowej.

- przycisk 'X' (ten przy kopercie) nie działa

-nie wiadomo, dlaczego menu nie jest widoczne od razy, tylko trzeba je otwierać

To tyle. Powodzenia ;)

Napisano

ale czemu ten dział ? i druga sprawa zwieksz frame per sec. ;)

Napisano

wszystko ok, chetnie bym se zobaczyl, tylko ze do tego potrzebba mi instalowac poraz 13294781207431289371820 jakis glupi plugin, wiec uwazam ,ze wszystkie flashowe zabawy sux so much ~~ ;]

pozdr ;P

Napisano

Naprawde fajne porfolio. Można by dodać troche wiecej pracek (szczególnie do digitalu, żeby nie było pusto). A i nie uważam, żeby grafika była przesadzona, bo umiejętność tworzenia ładnych stron też jest jakąś wizytówką zdolności autora. Odnośnie samych prac to szczególie do gustu przypadł mi 3 malunek w "traditional"