Gromateist Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Jak zrobić płomień świecy? Jestem początkujący, więc proszę o w miarę dokładne wytłumaczenie ;). Zrobiłem świecznik i chcę tam dać w środku na świeczce knot z płomieniem, ale nie wiem jak to zrobić. Tutaj link: http://www.gromateist.cba.pl/swiecznik2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 model raczej prosty do zrobienia ale bedzie zabawy troche z materiaem (proceduralnym). musi zawierac tekstury owpowiedzialne za opacity, color, self illumination, a do tego jakos glow na koncu dobrze gadam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqN Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 zgadza sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromateist Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 Ja zrobiłem inaczej, bo znalazłem podobny tutorial... oceńcie jak to wygląda. http://www.gromateist.cba.pl/swiecznik3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 mało realnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_3D Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Ogien jest chyba bardzie zoty :) i ciebnie trpowinny byc mmmm glsadsze :) bo ty m razem to nie kosmos chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Jak chcesz naprawde dobre łomienie niekoniecznie do świec bo ty można się i w ps'ie popisac ale ogólnie jak byś chciał ogień robić to polecam aurke sam jej w prawdzie nie używam bo nie potzrebuje ale skosztowałem jej i naprawde fajne ustrojstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi