Gość JuZ3k Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Witam!!! Jestem początkujący a to jest jedna z moich pierwszych pracek i pierwsza na forum. Oceniajcie.... P.S dzieki za pomoc hcpiter666 i JunioR
Voytec_s Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 No fajnie na poczatek. tylko te dwie zapalki po prawej nie wiem czy tam jedna w druga nie wpada no i wogle jakos te zapalki tak dziwnie wygladaja ale fajnie fajnie na 4+ :) pozdro tez dopiero zaczynam.
hcpiter Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Troszke pusta scenka, materiał na popielniczke by sie przydał, swiatło jest troszke za mocne na zapałki i pudełko, ale jak na pierwszą pracke to nie az tak tragicznie ;)
JunioR Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 1.Witamy na forum, bla bla i takie tam. 2. Scena bardzo prosta, ale wiem ze to twoja pierwsza więć nie bede narzekał. 3. To samo tyczy się renderu, oświetlenia no i textur. 4. Poprostu czytaj i oglądaj wiele tutoriali, odpowiedzi na pytania szukaj na forum i w google, i przedeszystkim wiele wytrwałej pracy !!! powodzenia.
Chris Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Heh, co mogę powiedzieć.. Po pierwsze włącz AA :) Ogólnie o ile modele mogą być, to render... Jest naprawdę kiepski.. Domyślam się, że renderowane scanlinem.. Hmm.. Ściągnij sobie np. darmową wersję Vraya (wbrew pozorom coś dzięki niemu można osiągnąć :P) i pobaw się troszeczkę, bo narazie materiały kuleją.. Pozdro!
hcpiter Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Chris to jest własnie vray free tylko bez zmniany ustawien :D bez gi i takich innych nawet swiatło nie ma cieni vray ;)
Chris Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 hcpiter666 -> Eee, to w sumie za co on Ci i JunioRowi dziękował? Za podrzucenie mu softu i zostawienie na pastwe losu? :P Trzeba nakierować początkujących :) (Jak ja mądrze gadam :D Żebym to jeszcze w czyn obracał... :P) Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi