Hindus Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 to już pójdzie pod nowego maxwella :P cu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 hymmm...pomysł Ciekawy , będziesz musiał maxwellka zostawic na 20h z takim terenikiem coby bez ziarna było ;) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 fajnie sie zapowiada, ale najbardziej jestem ciekawy czasu renderu :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 moze to nie jest game art ale normalnie musze sie spytac ! ! ! Ile to ma poly ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 chveti - yee you have the right :] Junior - będe to walił na 2pc - jeden dual2.8 drugi 2.6 bo pożyczyłem od kumpla wzamian za age'a3 :] Kakrotto13 ile to ma poly to nie wiem bo niemogło mi policzyć ;) nie tak serio to sie niechce potem bawic w bump-mapy :) i tak oszczędzam :] 40min test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 no no Hindus co Cię na outdor tak natchnęło;) narazie to wygląda bardzo fajne a wyglądało by jeszcze lepiej gdyby to maxwell nie był jestem jakoś dziwnie upzredzony do tego rendera:) Powodzonka i następny render zostaw na nocke by ziarenka nie było takiego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Madryt? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze klimat zachodzacego slonca by bardziej pasowal :) ....... no ale jesli to jest tylko test rendera to moze byc :] ahhh no i jak to AGmakonts powiedzial "Powodzonka i następny render zostaw na nocke by ziarenka nie było takiego;)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 scena będzie oświetlona w nocy :] ten render to tak dla próby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 noc tak.... to nawet dobrze bo przy tak pustaj scenie będziesz musiał wiele nadrobić klimatem oświetlenia no chyba że coś jeszcze domodelujesz jakieś ławeczki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Bardzo fajnie sie zapowiada. Byłoby hańbą, gdybym sie na tym wąteczku nie wypowiedział. POWODZENIA ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 dzieki za komentarze :] ag wez ty sie uspokój człowieku :) to jest wip jeszcze nawet połowy modeli nie ma gotowych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Przez tw twoje mode twoj max ( o ile w nim pracujesz) zginie smiercia tragiczna ;] .... no ale nie moge sie doczekac tej drugiej polowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 bardzo ładnie ! nie mogę sie doczekać na wersje nocną, mniammmmmm :p powodzenia oczywiscie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi