Napisano 12 Październik 200519 l hymmm...pomysł Ciekawy , będziesz musiał maxwellka zostawic na 20h z takim terenikiem coby bez ziarna było ;) powodzenia!
Napisano 12 Październik 200519 l fajnie sie zapowiada, ale najbardziej jestem ciekawy czasu renderu :p
Napisano 12 Październik 200519 l moze to nie jest game art ale normalnie musze sie spytac ! ! ! Ile to ma poly ? :)
Napisano 12 Październik 200519 l Autor chveti - yee you have the right :] Junior - będe to walił na 2pc - jeden dual2.8 drugi 2.6 bo pożyczyłem od kumpla wzamian za age'a3 :] Kakrotto13 ile to ma poly to nie wiem bo niemogło mi policzyć ;) nie tak serio to sie niechce potem bawic w bump-mapy :) i tak oszczędzam :] 40min test
Napisano 12 Październik 200519 l no no Hindus co Cię na outdor tak natchnęło;) narazie to wygląda bardzo fajne a wyglądało by jeszcze lepiej gdyby to maxwell nie był jestem jakoś dziwnie upzredzony do tego rendera:) Powodzonka i następny render zostaw na nocke by ziarenka nie było takiego;)
Napisano 12 Październik 200519 l nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze klimat zachodzacego slonca by bardziej pasowal :) ....... no ale jesli to jest tylko test rendera to moze byc :] ahhh no i jak to AGmakonts powiedzial "Powodzonka i następny render zostaw na nocke by ziarenka nie było takiego;)"
Napisano 12 Październik 200519 l Autor scena będzie oświetlona w nocy :] ten render to tak dla próby.
Napisano 12 Październik 200519 l noc tak.... to nawet dobrze bo przy tak pustaj scenie będziesz musiał wiele nadrobić klimatem oświetlenia no chyba że coś jeszcze domodelujesz jakieś ławeczki itp.
Napisano 12 Październik 200519 l Bardzo fajnie sie zapowiada. Byłoby hańbą, gdybym sie na tym wąteczku nie wypowiedział. POWODZENIA ;)
Napisano 12 Październik 200519 l Autor dzieki za komentarze :] ag wez ty sie uspokój człowieku :) to jest wip jeszcze nawet połowy modeli nie ma gotowych :P
Napisano 12 Październik 200519 l Przez tw twoje mode twoj max ( o ile w nim pracujesz) zginie smiercia tragiczna ;] .... no ale nie moge sie doczekac tej drugiej polowy :D
Napisano 13 Październik 200519 l bardzo ładnie ! nie mogę sie doczekać na wersje nocną, mniammmmmm :p powodzenia oczywiscie !!