Napisano 12 Październik 200519 l Mam właśnie kupić komputer - specjalnie do grafiki 3D. Co sądzicie o Stacji graficznej Ideal™ Workstation 5000? jakie procesory i karty graficzne preferujecie? dzięki z góry!
Napisano 12 Październik 200519 l Szukalem na necie tej twojej stacji graf. ale nie znalazlem. Ogolna zasada im lepszy procek wiecej ramu tym lepiej. Grafa obojetnie jaka najlepiej model taki ktory da sie przerobic np. na Quadro - GF. Jezeli chodzi o procka to polecam P4 830 za 1100 zl juz chyba mozna kupic. Czyli duzy przyrost mocy za hmmm wmiare przystepna cene zalezy dla kogo
Napisano 12 Październik 200519 l polecam to przejrzeć: http://www.sgi.com :] edit: Bzyku: przecie to hardware. a jesli już przeniosłeś to w jakim to było dziale?
Napisano 12 Październik 200519 l ja tam mam w planach zakup Ahlona 64 X2 + 2gb ramu grafa na poziomie radka x800 styknie dotego jakis dysk i jakos bedzie .
Napisano 16 Październik 200519 l czesc ... jestem poczatkujacym grafikiem i niewiem czy moj sprzet wytrzyma na 3ds max 5 ..... mam geforce2 MX/MX 400 ... bardzo stary :D ... czy taki mi wystarczy czy mam kupic cos lepszego ??... reszta to athlon 1600+ i ok 800 ram :D ....
Napisano 16 Październik 200519 l starczy starczy i jeszcze raz starczy ;]... pracowalem na gorszym i maxie 7 ...
Napisano 16 Październik 200519 l będzie chodzić ;] na tym samym dżiforsie do dzisiaj w sytuacjach awaryjnych chodzę i nie jest tragicznie ;] to bardzo solidna karta