Napisano 13 Październik 200519 l nie przypadło mi do gustu to ze te statki sa tak pocięte czarną kreską;/ jakby były zrobione z ledwo trzymających się klocków:/
Napisano 13 Październik 200519 l eee mnie sie te ciecia podobaja powoduja ze obiekty sprawiaja wrazenie bardziej skomplikowanych i ciekawych ..po za tym ladne otoczenie i planetka:)..
Napisano 13 Październik 200519 l Mi sie podoba wszystko. Ale najbardziej to otoczenie. P.S. Te pocięte klocki też nie są złe :P pozdrowienia dla wszystkich!!
Napisano 13 Październik 200519 l Autor Juz dawno nie slyszalem tutaj tylu milych slów:), serdeczne dzieki wszystkim.
Napisano 13 Październik 200519 l Juz dawno nie slyszalem tutaj tylu milych slów:), serdeczne dzieki wszystkim. Haha, na kolejne mile nie przyszlo Ci dlugo czekac. Bardzo ładna kompozycja, elegancja perspektywa. Kolory troche nie w moj gust, gdbyby tak mniejsza saturacja, ale nie wadzi. Możnaby też dodać jakieś efekty świetlne wokół dysz, czemu nie, choć ponoć w kosmosie nie ma tlenu. to teoretycznie nie ma się co palić ;)