ortheza Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Na bitwe juz zapozno. ale umieszczam tutaj prawie skonczona pracke:
miwt Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 buehehe:D...wykonanie nie najlepsze...ale pomysl podciaga wszytko:D...no i mina kurczaka jeszcze do tego...:p
muody Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 kolorki genialne, dla mnie ten kurczak juz przypomina pół-upieczonego :D brawo, swietny klimat
ortheza Napisano 14 Październik 2005 Autor Napisano 14 Październik 2005 Zapomnialem podac ze robie to w Painterku 7. Co do kuraka milo ze sie podoba, kosztowal mnie wiele nerwow, ale nadal mi nie pasuje zabradzo :( , no moze z wyjatkiem glowy ;).
miwt Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 no mnie tez nie pasuje jesli chodzi o kwestie jej wspoldzialania z otoczeniem...malo sie wyroznia...ale i tak dosc wyglada...ja bym w painterze tak nie zrobil:D
Ania Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 bardzo fajne, o wiele lepiej niż z tamtym człowieczkiem co był przedtem.
Gość Caspik Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 super .."Uciekajace kurczaki II" powstaja czy cu .Jaki fajny temat pracy- "Prawie usmazony kurczak" hehe..Jak dla mnie pracka BOMBA pozdro
sammael_at Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 o, bardzo ładne, super kolorki kurczaka, choc do wykonania tego smoka mozna by sie przyczepic :)
ortheza Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 Generalnie pracka wymaga jeszcze wykonczenia, wspominalem chyba juz o tym, ale musze od niej odpoczac. Bo teraz pewnie wiecej bym zepsul zamiast poprawic :-) Dzieki za komenty
hcpiter Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 heheh no kurczaczek aż go żal takie oczka ;) a tak na prawde to super pracka ! Naprawde genialna !
Eden-3d Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 pracka super ale zdaje mi sie ze troche przesadziles z swiatlem
ortheza Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 Generalnie w pierwotnej wersji smok mial byc w trakcie ognistego dmucha, stad wlasnie to swiatlo. Ostatecznie zbyt to przelodowywalo pracke w moim odczuciu wiec zrezygnowalem... za to w pysku smok ma teraz latare z paroma tysiacami kelwinow, powiedzmy dmuch tuz przed wypluciem :]
Rekomendowane odpowiedzi