Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

buehehe:D...wykonanie nie najlepsze...ale pomysl podciaga wszytko:D...no i mina kurczaka jeszcze do tego...:p

Napisano

kolorki genialne, dla mnie ten kurczak juz przypomina pół-upieczonego :D brawo, swietny klimat

Napisano
  • Autor

Zapomnialem podac ze robie to w Painterku 7.

Co do kuraka milo ze sie podoba, kosztowal mnie wiele nerwow, ale nadal mi nie pasuje zabradzo :( , no moze z wyjatkiem glowy ;).

Napisano

no mnie tez nie pasuje jesli chodzi o kwestie jej wspoldzialania z otoczeniem...malo sie wyroznia...ale i tak dosc wyglada...ja bym w painterze tak nie zrobil:D

Napisano

bardzo fajne, o wiele lepiej niż z tamtym człowieczkiem co był przedtem.

Napisano

super .."Uciekajace kurczaki II" powstaja czy cu .Jaki fajny temat pracy- "Prawie usmazony kurczak" hehe..Jak dla mnie pracka BOMBA

pozdro

Napisano

o, bardzo ładne, super kolorki kurczaka, choc do wykonania tego smoka mozna by sie przyczepic :)

Napisano
  • Autor

Generalnie pracka wymaga jeszcze wykonczenia, wspominalem chyba juz o tym, ale musze od niej odpoczac.

Bo teraz pewnie wiecej bym zepsul zamiast poprawic :-)

Dzieki za komenty

Napisano

heheh no kurczaczek aż go żal takie oczka ;) a tak na prawde to super pracka ! Naprawde genialna !

Napisano
  • Autor

Generalnie w pierwotnej wersji smok mial byc w trakcie ognistego dmucha, stad wlasnie to swiatlo. Ostatecznie zbyt to przelodowywalo pracke w moim odczuciu wiec zrezygnowalem... za to w pysku smok ma teraz latare z paroma tysiacami kelwinow, powiedzmy dmuch tuz przed wypluciem :]