Voytec_s Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 No coz drugie "dzielo". Ocence sami. Wszelkie konstruktywne komentarze mile widziane.
Shogun 3D Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Nie mogłeś celniej rzucać? A tak na serio: płaskie to wszystko, darty nie rzucają cienia. Pewien jesteś, że to nie powinno trafić do działu 2D?
mkk3a Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 jakieś dziwne toto jest, strasznie pstrokate no i mam problem z uchwyceniem perspektywy, bo te lotki (czy jak to sie zwie) wyglądają, jak by były równolegle do tego kółka z cyferkami (tarczy?:)) pokaż siatke
JunioR Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 jak na początki w 3d to nawet, nawet, ale perspektywa, lotki które nie rzucają cienia do poprawy.
ZiBi_PL Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 za szybko konczysz swoje prace. lepiej dawaj najpierw do WIPa
Voytec_s Napisano 14 Październik 2005 Autor Napisano 14 Październik 2005 1.perspektywe poprawilem 2. rzucam celnie 3x20 to najlepiej punktowane pole ;) 3.tych cieni nie da sie tam polozyc bo material jest nie zacienbialny, niekumam czemu tak sie dzieje ale na innym materiale cienie sa a ja niechce go zmieniac 4. chyba brak mi cierpliwosci zeby dawac najpierw do WIP moze kiedys sie naucze
piotrek Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Jeśli brak Ci cierpliwości to przewiduję, że baaaardzo duuuużo czasu zjamie ci przejście do "następnego poziomu" w CG :) Pracka jest ogólnie mało ciekawa, dałbyś przynajmniej biae tło i jakieś inne shadery.
Secator Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 bardzo dziwnie te lotki wyglądają, jakby były dołożone później. :| ale tarcza na plus :]
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Jak coś jest niezacienialne w scenie to w opcjach światła włącza się guziczek "cast shadows" i nagle wszystko staje się zacienialne. Try again.
tomeus Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Secator ma rację. Popraw lotki i cienie to będzie ladniej wyglądać:)
Voytec_s Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 ja was rozumiem z tymi cieniami ale ich nieda sie zrobic nie zmeniajac rysunku ze wzgledu ze material z ktorego jest wykonana tarcza jest ustawiony jako siatka wiec... no na niej sie cien nie kladzie A tak pozatym to sie nieznacie! ;) Nie, serio dzieki za wszystkie uwagi
Rekomendowane odpowiedzi