Napisano 14 Październik 200519 l No coz drugie "dzielo". Ocence sami. Wszelkie konstruktywne komentarze mile widziane.
Napisano 14 Październik 200519 l Nie mogłeś celniej rzucać? A tak na serio: płaskie to wszystko, darty nie rzucają cienia. Pewien jesteś, że to nie powinno trafić do działu 2D?
Napisano 14 Październik 200519 l jakieś dziwne toto jest, strasznie pstrokate no i mam problem z uchwyceniem perspektywy, bo te lotki (czy jak to sie zwie) wyglądają, jak by były równolegle do tego kółka z cyferkami (tarczy?:)) pokaż siatke
Napisano 14 Październik 200519 l jak na początki w 3d to nawet, nawet, ale perspektywa, lotki które nie rzucają cienia do poprawy.
Napisano 14 Październik 200519 l Autor 1.perspektywe poprawilem 2. rzucam celnie 3x20 to najlepiej punktowane pole ;) 3.tych cieni nie da sie tam polozyc bo material jest nie zacienbialny, niekumam czemu tak sie dzieje ale na innym materiale cienie sa a ja niechce go zmieniac 4. chyba brak mi cierpliwosci zeby dawac najpierw do WIP moze kiedys sie naucze
Napisano 14 Październik 200519 l Jeśli brak Ci cierpliwości to przewiduję, że baaaardzo duuuużo czasu zjamie ci przejście do "następnego poziomu" w CG :) Pracka jest ogólnie mało ciekawa, dałbyś przynajmniej biae tło i jakieś inne shadery.
Napisano 14 Październik 200519 l bardzo dziwnie te lotki wyglądają, jakby były dołożone później. :| ale tarcza na plus :]
Napisano 15 Październik 200519 l Jak coś jest niezacienialne w scenie to w opcjach światła włącza się guziczek "cast shadows" i nagle wszystko staje się zacienialne. Try again.
Napisano 15 Październik 200519 l Secator ma rację. Popraw lotki i cienie to będzie ladniej wyglądać:)
Napisano 15 Październik 200519 l Autor ja was rozumiem z tymi cieniami ale ich nieda sie zrobic nie zmeniajac rysunku ze wzgledu ze material z ktorego jest wykonana tarcza jest ustawiony jako siatka wiec... no na niej sie cien nie kladzie A tak pozatym to sie nieznacie! ;) Nie, serio dzieki za wszystkie uwagi