Napisano 15 Październik 200519 l Witam, Wrzucam ostatnią wizualizacje budynku wielorodzinnego. Co do projektu to nie jest mój choć powstaje w biurze w którym pracuję. Architektura jest taka a nie inna gdyż budynek stoi na skraju blokowiska z wielkiej płyty, a deweloper koniecznie chciał tani i prosty obiekt. Mi przyszło zrobić tylko wizualizacje która też miała być bez wodotrysków. Trochę za kolorowo mi to wyszło ale miało być "miło". Na koniec wypada mi przeprosić kolegów z mini bitwy za moją ciągłą absencje /pojawię się za jakiś czas/ ;) ale ostatnio jestem obciążony mocno pracą i dyplomem. _______________ EDIT Makieta w poście 15. Zapraszam _______________ [/url] ... Pzdr Moth
Napisano 15 Październik 200519 l no cóż, w dzisiajszych czasach, musze powiedziec ze vizka jest cienka :) klijentowi pewnie starczy ale nie jest to nic szczegolnego na drugim, przez ludzie i auta, jakos sie proporcje chyba pogubily ps. eh ta slodkosc vraya :]
Napisano 15 Październik 200519 l Szkoda, że rpc inne w tym samych miejscach na dwóch ujęciach. Ten zblurowany to chyba przesada. Wydaje mi się, że w środku dnia w pełnym słońcu robiłbyś zdjęcie z niedużym czasem naświetlania, więc samochód musiałby nieźle zasuwać po tej uliczce :) p.s. No nie mogę :D J. W. Myśmy razem studia zaczynali w jedej grupie :P
Napisano 15 Październik 200519 l bardzo przyzwoicie, szczegolnie 1 (choć psuje fota w tele) ps: kome, za dużo to ty chyba wizek "na polu" nie porobiłeś, sprobuj, zmienisz zdanie co do obrazków wyżej, tymbardziej jezeli będziesz kiedyś miał przyjemność pracować pod okiem developera :D
Napisano 15 Październik 200519 l wiedzialem, wiedzialem ze sie do mnie dowalisz :D ale pewnie masz racje ;)
Napisano 15 Październik 200519 l plastik fantastic...ale niestety to sie najlepiej sprzedaje... Tymek: gdzie ty tu masz RPC?
Napisano 15 Październik 200519 l Tymek: gdzie ty tu masz RPC? No ci ludzie na przykład... to nie rpc? Jeżeli nie, to sorry za pomyłkę. Ale co do niebieskiego focusa to jestem na 99% pewny, że to Archvision.
Napisano 15 Październik 200519 l Autor Dzięki za komentarze. Tymek zauważył TT-kę, passata, focusa i Grand Cherokee na pierwszym kadrze ;] miałem za mało fotek i nie pasowały mi w perspektywie więc z lenistwa wstawiłem RPC, ale to że nie ma ich na drugim kadrze nie uwazam za błąd :P duży ruch jest mogło podjechać cokolwiek :D ---EDIT--- Ludzie to nie RPC ;)
Napisano 15 Październik 200519 l Mówcie mi Hawk-Eye ;) Co do pracki to dodam jeszcze tylko, że podoba mi się trawa :)
Napisano 16 Październik 200519 l Na koniec wypada mi przeprosić kolegów z mini bitwy za moją ciągłą absencje /pojawię się za jakiś czas/ ;) ale ostatnio jestem obciążony mocno pracą i dyplomem. Myśle ze praca i dyplom są ważniejsze od naszej MiniBitwy:) Także spoko luz :] A co do pracy-chyba wszystko zostało powiedziane-mi się bardzo podoba, fakt ten background na 1 renderze irytujący :P ale wytrzymiem :) Acha i moze mi się tylko tak wydaje ale na 1 renderku budynek i rpc rózne cienie żucają - pod innym kątem :P Ogólnie spoko pracak. Pozdro pińcet
Napisano 16 Październik 200519 l Swiatlo, ktore pada na budynak ma inny kolor niz, to w tle. Rzuca sie to w oczu w szczegolnoci na obrazku pierwszym. EDIT: Za mini bitwe nie musisz przepraszac. :) Wkoncu nie tylko ty nie konczysz. ;)
Napisano 16 Październik 200519 l Mothman czekam z niecierpliwością na ten dyplom....;) Wizki okej. Poki co ja takich nie zrobiłem:D
Napisano 18 Październik 200519 l cukiereczek:) klienci sie znajda:) kwiatkow za duzo, chyba lekka przesada....
Napisano 22 Listopad 200519 l a gdzie piaskownica dla dzieci?;))) vizka fajna, nie czepiam sie do kwiatków bo to juz architektura krajobrazu;)
Napisano 7 Styczeń 200619 l Autor Witam, Odgrzewam starego kotleta, ale szkoda miejsca na nowy wątek. Po krótkiej absencji wracam z ostatnią pracą, jak widać mało związaną z grafiką cyfrową ale chyba nikt się nie obrazi. Potraktujmy to jako ciekawostkę ;] Makietę robiliśmy z kumplem w sumie przez trzy weekendy jeszcze przed świętami. Dla zainteresowanych podaje rozmiary makiety: Skala 1:200; 125x66cm dodatkowo "klosz" z plexi o wys. 50cm.
Napisano 7 Styczeń 200619 l ładni eto wygląda.. ale osobiscie wolę makiety mniej komercyjne..;) Nie wiem Mothmanie czy ciebie tez męczyli stwierdzeniem na uczelni z emakiet ani epowinna miec majtkowych kolorów...;) ale powiem tak: tutaj troche jakims renderkiem zalatuje..:D
Napisano 8 Styczeń 200619 l eee...myslałem ze to render :D olej rendery, rób makiety ! ps: z ciekawości. czy to prawda ze za makiete np. do konkursu mozna zgarnąć ok 10 tys. pln?
Napisano 8 Styczeń 200619 l Autor Siwy dziękuje, Ryjas hehe o "majtkowych" kolorach nie słyszałem, ale moja dyplomowa makieta będzie monochromatyczna :] , Peter to prawda ;)