roball Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 nie wiem no..ta glowa jakas dziwna w dodatku chyba ci sie troche siatka rozpieprza :/ czekam na wiecej ;> papap
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 i jeszce ostatnie updaty glowy ma nadzieje :d
Elrond Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 Wiesz co jakoś takie zaciemnione te screeny może daj jakieś jaśniejsze tło i ustaw świecenie materiału i wtedy zarzuć renderka :D :) A co do siatki to jak byś miał czas i cierpliwość to można by jeszcze ją trochę zagęścić uwydatniając detale. No ale czekam jak to będzie z teksturami :) Pozdrawiam !!
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 a co mialo by mowic ?? to wredny robal [killer] :D
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 i jescze zgory :D czekam na opinie i propozycj epoprawek:d
Gość Deler Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 No chaos, GO GO GO ... Jak narazie, jedziesz, jak dla mnie prawidłowo. zobaczymy dalej... Niech pałer Cie nieopuszcza staruszku:)) pracuj dalej, a ja bede sie modlił zeby nam prądu niewyłączyli:)) pozrdawiam[piwo][dresik]
Gość Deler Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 A własnie Chaos, weś se jakąs muze zapuść jak robisz, pomysły Ci przyjdą wtedy, no u mnietak jest, zalerzy od klimatu pracy i dobieram do tego muze. pozdroo[heej]
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 wlasnie caly cas leci sobie Within Temtation - MAther Earth :D
ChaoS Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Napisano 10 Sierpień 2003 no i dzisiaj probne renderki szlapki mojego potworka :D:D:D:D:D:D jakies propozycje to czekam na razie mecze sie z Shagem i nie potrafie :/ ale .. moze pomozecie tylko nie tutki z strony a Adka bo mie cos trafia z nimi [killer] sa zatrudno pisane [killer]
ChaoS Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Napisano 10 Sierpień 2003 i sama stopa :D NA dzis koniec ide spac wstane to bede robic bo mnie juz cos trafia [killer][killer][killer] [dresik] imnie niema :D
Pablo Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 hmm...czy ta noga nie jest za bardzo splaszczona na dole?? pozdr
ChaoS Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Napisano 10 Sierpień 2003 ni ewiem oco ci biegnie ale tu masz lepszego wieva :D
Gość Maxio Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 Jestem nowy na tym forum jeszcze nie czuję się gotowy na wyzwanie ...... A co do tego robala to 50 % dobry projekt na pracę [rotfl2]
Elrond Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 Hej !! Więc jeśli Ci Chaosiku nie widzą się Adkowe tutki może skorzystasz z mojego opisiku podstaw: 1) Robisz ze splines model włosa i przypisujesz mu modyfikator- Model Hair. 2) W Environment dorzucasz Shag Hair i Shag Render. 3) W Shag Hair/ Emitters za pomocą pick lub select wybierasz model przedmiotu do owłosienia. Opcjonalnie w Face Level/ Sub-Material ID\'s wpisujesz ID wcześniej przypisane danym face\'om, w celu owłosienia tylko wybranych partii modelu. 4) W Shag Hair/ Model Hairs wybierasz zrobiony w pk.1 model włosa. 5) Podstawy zakładki Parameters: Lenght Multiplier: długość włosa i wachania długości. Thickness: grubość włosa. Density: zagęszczenie włosów. Curliness: kręcenie włosów. 6) W Shag Hair/ Shading,Geometry,Quality ustawiasz kolor wierzchołków i podstawy włosa, lub tworzysz w edytorze materiałów materiał typu - Hair Shader. To takie podstawy dla bardzo początkująch :) Może Ci się przydadzą i jeszcze raz Ci radzę mniej strzelających emotikonków a więcej lużnego podejścia do sprawy :D Pozdrawiam!!
saygon Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 no no mi sie podoba, tak patrzeac to ciezko jest powiedzec czy cos jest zle, raczej pozostaje tyklko czekac na updaty, jak narazie idziesz dobra drogą
Loozack Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 ciesze się, że powróciłeś do swojego robala [lol2] ale żeby wygrać musisz zadbać o więcej szczegółów, o czym napewno wiesz :] trzymaj się [piwo]
Gość Deler Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 chaos, czekam na rendering, ... lcze ze sie jakos wyrobimy:))) pozdrawiam!![piwo]
ChaoS Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Napisano 15 Sierpień 2003 nowe renderki :D tzn powroot do nogi oto referka
ChaoS Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Napisano 15 Sierpień 2003 i pierwszy render pierwszego segmanta mowta co pozmieniac
giorgione Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 A czemu pośrodku tego obiektu jest taka chudziutka ścianka - nie żebym sie czepiał :p ale troszkę to drażni :D Pozdrawiam Giorgione
Gość Deler Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 hmm gdybys zrobił te nużki splajnami poleciałoby owiele szybciej...tzn splajn i crossection... no ..mi trudno jest teraz cos powiedziec..o tej porze to powinienm spac:)) powodzenia!!![piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo]
ChaoS Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Napisano 21 Sierpień 2003 dobra czas goni goni jum malo go kolejny segment nogi jak mnie grypa nie wykonczy to dzisiaj powinienem cala noge skonczyc:D
ChaoS Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Napisano 21 Sierpień 2003 jak cos nietak to dajcie cynk moze jeszce uda mi sie zmienic :)
ChaoS Napisano 22 Sierpień 2003 Autor Napisano 22 Sierpień 2003 kolejna czesc nogi :/ ktorej mam juz dosc [killer]
ChaoS Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 Koniec prac nad nogami prosze o opinie :) skladam robala do kupy i texturuje na jutro powinien byc gotowy
giorgione Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 wydaje mi się , że końcówka odnóża jest zbyt kwadratowa :D Pozdrawiam Giorgione P.S. Czekam na teksturki
saygon Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 to samo rzucilo misie w oczy. mimo ze dajesz mesh smootha to itak muszisz zaokraglić kształt.
ChaoS Napisano 28 Sierpień 2003 Autor Napisano 28 Sierpień 2003 finalna wersja texturek powiedzcie jak cos nie tak
giorgione Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 Popraw teksturkę jest zbyt rozciągnięta i obiekt chyba jest zbyt płaski - na to wskazuje 1 rysunek Giorgione
darkelf Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 wydaje mi sie, ze powinno byc wiecej szczegolow, a jezeli to juz wszystkie, to troche zlego robala wybrales, bo nie ma sie czym popisac :) Ale to co jest do tej pory ladnie wyglada :).
ChaoS Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 zroabany render :/ ale prawie fina jutro poprawie bo dzis ju zwymiekam
Krzysztof Kucharz Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Wiem jak to jest wymiękać.. Ja dziś siedziałem 12.00 godzin non stop by zdążyć...
Rekomendowane odpowiedzi