ChaoS Posted July 10, 2003 Posted July 10, 2003 Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali i maly wylom nawstepie nie mam pojecia czy karaczany z rodziny Blaberus tez beda sie zaliczac ?? :) Mam zamiar w bitwie sie czegos nauczyc mam nadzieje ze mode na was liczyc i ze pomozecie koncept projektu wrzuce jutro bo to tak troche pontanicznie powstalo narazie zdjeciorko ofiary :)
mORPH Posted July 10, 2003 Posted July 10, 2003 Sprojrz na niego: Wyglada ochdnie?? Zygac ci sie chce jak go widzisz?? Wystarszyl bys sie jakbys znalaz takiego pod poduszka?? Jesli tak to raczej sie nadaje. :D Widze ze tym razem bitwa bedzie bardzo trudna bo jest wiele zgloszen a to dopiero 1 dzien :D No a ja czekam na 1 renderery....
ChaoS Posted July 10, 2003 Author Posted July 10, 2003 Originally posted by Potworeq o fuj jaka ochyda, a czy to gryzie ... :) ?? tak owoce banany itd ... :D maly co nie popularny Karaluch :)
roball Posted July 10, 2003 Posted July 10, 2003 Originally posted by ChaoS Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali jak fajnie.. mam swoich fanatykow haha :D [to gotham: dzieki za ten temat bitwy[lol2]]
Pablo Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 witam witam :) Powodzenia i czekam na pierwsze rendery:) pozdr
und3r Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 Fuuuuuuuuuuuuuuuuuu [killer] Okropienstwo :) No ale moze niezle wyjsc :D
michaueq Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 jakie mile, oblesne COŚ :) hehehe nom nom.. moze byc ciekawie :D [piwo]
JagdPanz Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 Jezu, co za potwór. Musze znaleźć coś brzydszego... :)[rotfl]
giorgione Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 [wow][wow][wow] Nieźle odrażający robal :D:D:D:DMiejmy nadzieję że pracka wyjdzie jeszcze bardziej odeażająca Giorgione
JagdPanz Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 AAAAAAAaaaaaaaa....... Weźcie to ode mnie!!!! [boje się]
ChaoS Posted July 11, 2003 Author Posted July 11, 2003 JagdPanz sprawdz czy czegos takiego niemasz w rurach kanalizacyjnych i uwazaj to pozera twoje 2 sniadanie :)
Guest FfOgZ Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 Slowa slowami, zdjecia zdjeciami, a ja czekam na rendery :)
roball Posted July 23, 2003 Posted July 23, 2003 Panie Chaos, opieprzasz sie pan :D do roboty! karaczan czeka :D
Falcrum Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Chaos, wszendzie ciebie pelno, ale nie tam gdzie trzeba...co z bitwa ?? zapomniales ?? zrezygnowales ?? tak jak inni czekam na jakies rendery !! jak jeszcze robisz tego owada oczywiscie...:) Pozdr
Frankot Posted July 27, 2003 Posted July 27, 2003 Termin bitwy tuż tuż, a czs ucieka:) Czekam kolejnych renderów:)
ChaoS Posted August 6, 2003 Author Posted August 6, 2003 niestety ostatnie problemy z sprzetem spowodowaly to ze musze sie wycofac zbitw :( niestey najpierw 2 pady HDD i projety poszy sie pasc teraz problemy z instalacja maksa jedynie stara 4 sie instaluje ale nie renderuje :( nie moge prawie nic zrobic niestety sorka mialem zamiar ale ... z rpzyczyn technicznych smierc robala ;( sorka ze was zawiodlem ale .. :/
ChaoS Posted August 8, 2003 Author Posted August 8, 2003 WItam wszystkich ktorzy wierzyli ze sie nie poddam tak latwo [piwo] :D jakim cudem zainstalowalem maksa 5 i wziolem sie do roboty udalo mi sie cos wymodelowac rederki za chwile ale jedno pytanki jak zrobic zebt mi linie nie zaginaly sie tylko byly proste ??
ChaoS Posted August 8, 2003 Author Posted August 8, 2003 Podpoweiadac i oceniac narazie tylko :D ale pracuje sie dalej jutro next update :D
ChaoS Posted August 8, 2003 Author Posted August 8, 2003 i obiecany update :D narzie siateczki bo zmienilo sie duzo bryle robilem na now bo tej starej jakos nie moglem poprawic (czyt nie chcialo mi sie :D)
ChaoS Posted August 8, 2003 Author Posted August 8, 2003 a jednak nie koniec jeszcze 2 renderki i ide spac:D jutro tzn dzis tez jest dzien :D:D:D:D
Pablo Posted August 9, 2003 Posted August 9, 2003 hmm..powiej ktroko...tulow latwo wymodelowac:P poczekam z ocena jak beda juz odnoza i glowka :) pozdr
Pablo Posted August 9, 2003 Posted August 9, 2003 rozjasnij to i pokaz z innej perpektywy..bo za wiele to nie widac... pozdr
Pablo Posted August 9, 2003 Posted August 9, 2003 hmmm..jescze wiele pracy przed Toba...spojrz na fotki jak ta glowa wyglada...powinna byc troche dluzzsza oraz bardziej aaokrglona ,a nie tak jak u Ciebie jakis trojkat... pozdr
giorgione Posted August 9, 2003 Posted August 9, 2003 Nio dobrze, że powróciłeś - widzę, że jeszcze wiele pracki przed tobą (jak i przede mną :P) - ale z pewnością dasz radę -i bacznie obserwuj fotki :D Pozdrawiam Giorgione
ChaoS Posted August 9, 2003 Author Posted August 9, 2003 i czemu sie tylko pablo i Giorgione wypowiadaja?? innych zatkalo ?? [lol][lol][lol][rotfl][rotfl][rotfl2][rotfl2] ma nadziej ze mnie nie ignorujecie bo jak tak to [killer]
ChaoS Posted August 9, 2003 Author Posted August 9, 2003 to juz chyba ostateczna wersja mordy :D:D mam nadzieje chyba ze jeszce cos nie tak ??? al ekot mi to ma powiedziec ?? jak all mnie olali [killer]
ChaoS Posted August 9, 2003 Author Posted August 9, 2003 i wersja chyba ostateczna wkoncu mam juz dosc tej mordy [killer] ale obaczcie i komentnijcie
Elrond Posted August 9, 2003 Posted August 9, 2003 Witaj !! Więc zaokrąglij troszkę tę skorupę na kancie jest zbyt ostra ( zdjęcie:o) Ogólnie trochę wygładź główkę dokładając krawędzie w siatce. Ogólnie spoko ale trochę za dużo nerwów przy tej pracy :) wyluzuj, przejdź się na świeżym powietrzu i do pracy :) :) Pozdrawiam
ChaoS Posted August 9, 2003 Author Posted August 9, 2003 kolejne poprawki twarzyczki :) Elrond spoko spoko mnie tu juz cos trafia siedze nad tym robalem od wczoraj od 18-20 potem bylo [piwo] i od 23-4 i od 11-do teraz wiec mam go juz dosc :D ale posko pracuje
Recommended Posts