SETH Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Czy wiecie jak zrobić szwy?? Chodzi mi o szwy np. na sofie, fotelu itd. Może macie jakieś tutoriale gdzie jest to pokazane? Ja niestety nie znalazłem. Z góry dziękuję za pomoc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 ale jakie szwy? dokladniej powiedz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 najszybciej chyba spiralnym spline'em, ale jak mowi kome dokladniej powiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SETH Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 hmm.. chodzi mi o przyszycia. Nie wiem czy to pomoże?? Jestem w trakcie poszukiwania zdjęć, żeby pokazać dokładnie o co mi chodzi.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SETH Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 Znalazłem takie dwa zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 pierszy videotutek :D http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=3F2D9OOYD4BZ81OZ2PVMUEUBAP sciagnij rozpakuj i uruchom 'szwy.html' (ale laicko :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 jak dla mnie to możesz za pomocą splainów przez display renderable mesh i ustawiasz grubośc - w editable poly masz cos takiego do tworzenia splajnów z zaznaczonych edgów - poszukaj nie pamietam jak sie nazywa ale jest bo sam tak robiłem do bitwy. pozdro 3m sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SETH Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 KOME: Niestety tutek nie chce się rozpakować, występuje błąd w archiwum! " CRC... " :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 nic nie wyskakuje. pewnie masz jakiegoś starego rara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 mi tez sciagniety dziala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SETH Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 Ściągnołem najnowszą wersję i to samo. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Dżizys, to aż tutka wymaga? Przeciez to banał. Zaznaczasz krawędź, robisz detach to element, nieznacznie sklaujesz i dajesz renderable spline. i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 ja tam załatwiam to extrudem edge'a i chamferem na tym wyextrudowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Zaznaczasz krawędź, robisz detach to element, nieznacznie sklaujesz i dajesz renderable spline no tos zamieszał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SETH Napisano 18 Październik 2005 Autor Share Napisano 18 Październik 2005 Udało się. Wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi