Napisano 16 Październik 200519 l Czy wiecie jak zrobić szwy?? Chodzi mi o szwy np. na sofie, fotelu itd. Może macie jakieś tutoriale gdzie jest to pokazane? Ja niestety nie znalazłem. Z góry dziękuję za pomoc!!
Napisano 16 Październik 200519 l najszybciej chyba spiralnym spline'em, ale jak mowi kome dokladniej powiedz...
Napisano 16 Październik 200519 l Autor hmm.. chodzi mi o przyszycia. Nie wiem czy to pomoże?? Jestem w trakcie poszukiwania zdjęć, żeby pokazać dokładnie o co mi chodzi.:)
Napisano 16 Październik 200519 l pierszy videotutek :D http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=3F2D9OOYD4BZ81OZ2PVMUEUBAP sciagnij rozpakuj i uruchom 'szwy.html' (ale laicko :D pozdro
Napisano 16 Październik 200519 l jak dla mnie to możesz za pomocą splainów przez display renderable mesh i ustawiasz grubośc - w editable poly masz cos takiego do tworzenia splajnów z zaznaczonych edgów - poszukaj nie pamietam jak sie nazywa ale jest bo sam tak robiłem do bitwy. pozdro 3m sie
Napisano 17 Październik 200519 l Autor KOME: Niestety tutek nie chce się rozpakować, występuje błąd w archiwum! " CRC... " :(
Napisano 17 Październik 200519 l Dżizys, to aż tutka wymaga? Przeciez to banał. Zaznaczasz krawędź, robisz detach to element, nieznacznie sklaujesz i dajesz renderable spline. i już
Napisano 17 Październik 200519 l ja tam załatwiam to extrudem edge'a i chamferem na tym wyextrudowanym
Napisano 18 Październik 200519 l Zaznaczasz krawędź, robisz detach to element, nieznacznie sklaujesz i dajesz renderable spline no tos zamieszał :P