Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

mam pyt mam z 4 trutoriale jak odrywować samochud tworze box dwa wrzucam plany itp ale jak to wychodzi na tych trutorialach ze wszystko kazda linia jest na swojim miejscu kombinuje juz od wielu dni i zaraz klawiature pogryze... pomocy.!!!

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 714
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

NI ..ja nie rozumiem, co to jest odrywowac?? a reszty tym bardziej nie kapuje, moze sprobuj po polsku na pisac

Napisano

Skoro nie wychodzi splinami to może przerzucić się na poly? Dużo więcej tutoriali i znacznie przyjemniejsza praca.

Próbowałem kiedyś zrobić tego tutka, ale chyba po godzinie dałem sobie spokój ;)

Napisano
  • Autor

odrysowywać !!! no tak najpierw próbuje zrobić obrys jakiegoś samochodu .. potem szczegóły edit mesh jak na trutorialu ale albo mam słabą wyobraźnie albo coś źle robie.. bo jak stworze juz boxy zaniose na nie plany samochodu i np zaczynam odrysowywywać lewy bok to potem jak chce odrysować przód to każa linia jest gdzie indziej jak mam lewy bok połączyć z liniami przodu .. itp na tych trutorialach jest tylko pusta scena i potem juz jest siatka ale jak ja zrobić .....

Napisano

no chyba masz jednak slaba wyobraznie, musisz poprzesuwac tak te splainy aby uzyskac aby w kazdym widoku byly na odpowiednim miejscu, aby polaczyc np. przod z bokiem - attach -> weld (laczenie werteksow). I nie odrysowac tylko obrysowac.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności