Izykolson Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Sory za to ze kopiuje temat który juz jest na forum ale nie uzyskałem z niego odpowiedzi. Mam nastepujący problem, otóż gdy nadaje blueprinta na plane to jest on pozbawiony jakich kolwiek szczegółów. Przez co moge praktycznie zapomniec o modelowaniu bo sie nie da!!!!!. Prosze o szybką pomoc. Co mozna zrobvic zeby poprawic jakość wyswietlanych blueprintów?? Z góry dzięki. Pozdro All Tak wygląda mój blueprint(w rzeczywisctosc ma on rozdzielczosc 3000x1600 pikseli ale okroiłem do forum) [ATTACH]25030[/ATTACH] a tak wygląda on w maxie [ATTACH]25029[/ATTACH]
Marcin Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 i bedize tak wygladal , niestety to przez niskie cisnienie na zewnątrz zwieksz cisnienie o 14 ha a powinno byc lepiej --- a tak powaznie to lepiej poszukaj , podpowiem ze w dziale 3d max znajduje sie odpowiedz
Izykolson Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 aha dzieki. poszukam jeszcze raz. jak znajde to bede happy:):):):)
SUPER_OkO Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Oj biedni ci nowi forumowicze biedni, zawsze dostaja po lbie no ale coz takie jest zycie. Druga podpowiedz zebys sie juz tak nie meczyl - preferences
Izykolson Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 heheeh no trudne to zycie trudne, ale dzieki stary za pomoc
Izykolson Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 kurrrr.....weszłem w referencje i nadal nie moge tam znalesc odpowiedzi. Prosze o linka do tego posta bo zaraz pogryze klawiature..... hehehe a tak na serio jak by ktos był tak miły to niech mi tu wklei tego linka bo ja juz naprawde albo oslepłem albo nie umiem sie tym forum posługiwac ehhehe
Marcin Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232
Izykolson Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 dzięki stary. widze ze są jeszcze spoko ludzie na tym świecie hehehe. dobra ja spadam sie bawic maxem papapa
piotrek Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Druga podpowiedz zebys sie juz tak nie meczyl - preferences kurrrr.....weszłem w referencje hehehe :D :D
Rekomendowane odpowiedzi