dyb3k Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 to jest jeden z moich pierwszych rysunkow na tablecie. prosze o szczera krytyke. z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 moim skromnym zdaniem z miesniami brzucha jest cos nie tak. wydaje mi sie ze te ostatnie gorne kosteczki powinny sie zaczynac troche wyzej, tak samo zebra. a tak poza tym to nawet jak na super kobiete ma za duze bary, proporcje rak i nog sa lekko skopane,biceps dziwnie wyglada, a stopy wydaja sie za male ..nie jestem specem od anatomi ale akurat te szczegoly rzucily mi sie odrazu w oczy..pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 prosze o szczera krytyke. Sam zes się prosił :P ech, to białe na dole to chmurka? Czemu w ten sposob? W tutorialach na pewno znajdziesz przepis na ładną chmurkę. Ja w ogóle nie cierpię blurów :(:( Pochwalę Cie za postać, załoniłem palcem jej głowę ( :D ) i wyglada elegancko za wyjątkiem obojczyka, głowa do poprawy, amputować. Wybór kolorków przypada mi do gustu :) Będzie dobrze :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 głowa za mała przez co sylwetka zbyt barczysta. zbyt duza krata na brzuchu przez co tez przypomina faceta. ogulnie proporcje nie zachowane(widać ze szkicu nie robiłeś do ogulnego rozmieszczenia obiektów tylko odrazu zaczołes malować[i pewnie od głowy]) stopy za małe, kostki za wąskie tak samo z rękami...a wlosy wyglądają jakte gumowe strąki od predatora....ćwicz dalej i staraj się pracować w kolejności--->szkic wszystkiego z uwzględnieniem perspektywy i proporcji-->potem kolorek i szczeguły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 20 Październik 2005 Autor Share Napisano 20 Październik 2005 dzieki wielkie za wasze spostrzezenia. teraz dopiero widze swoje bledy. mam nadzieje, ze wasze komentarze zmotywuja mnie do dzialania , choc widze ze przede mna jeszcze daleka droga. generalnie to bardziej pociaga mnie 3d ale co bedzie ze mnie za animator jesli nie bede potrafil w 2d twozyc:) spodziwajcie sie czegos nowego niedlugo (oby lepszego:p). jeszcze raz dzieki. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 e tam dluga droga ja mam dluzsza i co ;P potrafie jedynie szkice do modelowania 3d robic i postacie rysowac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi