xeav Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 -Link- Po LCD, Plasma przyszedł czas na HDR (High Dynamic Range) nowej technologii produkcji monitorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Meingot, świetna technologia, szykuje się rewolucja. Kontrast 200 000:1 hehe, chłodzenie wodne i 49000$ Warto obserwować jak się to będzie rozwijać :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 heh. było LCD, teraz TFT niedługo ma być organiczny wyświetlacz węglowy, a teraz HDR? czego to ludzie nie wymyślą. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 gdyby jeszcze cena była nieco niższa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 ale pomysł z matrycą diód jako backlight jest świetny, wkońcu czerń to będzie czerń a biel to biel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 jedyny minus: wyobraźcie sobie że w np: GhostRecon spojrzycie prosto w słońce. albo że macie ustawioną jasną skórkę w winzgrozie i siedzicie w nocy. auć... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 łoooooo kurde ! w głowie sie nie miesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Ja jeszcze sie LCD nie dorobiłem a tu zaś coś nowego:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Ja jeszcze sie LCD nie dorobiłem a tu zaś coś nowego:P hyhyhyh dokładnie tak jak piszesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi