grss Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 niebardzo wiem co to za error wyskakuke podczas proby renderowania mam stand alone licence na maxa i vraya adv 1.47 help me please ") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 mususz mieć uruchominy serwer licencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 a nie wie moze ktos czy w tej nowej wersji vray 1.5 bedzie dalej ten serwer licencji bo jak dla mnie jest to uciazliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 hym a to co support chaosów ?? jak masz problemy z licencja kontaktuj sie z producentem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 a nie wie moze ktos czy w tej nowej wersji vray 1.5 bedzie dalej ten serwer licencji bo jak dla mnie jest to uciazliwe? zrób se plik wsadowy aby ci się uruchamiał max z Vserverem i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 albo, ja tak kiedyś miałem, wrzuć skrót do folderu autostart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 no ale chodzi mi wogule czy bedzie ten server w 1.5 czy zastosowali co innego , jakas zmiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 przestan jezdzic na zcrackowanych softach to nie będziesz miał takich problemów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 "ketoprom" szybko uśmieża ból i zaparcia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grss Napisano 22 Październik 2005 Autor Share Napisano 22 Październik 2005 ok wiem ze musze miec uruchomiony ten serwer ale mam go uruchomiony i lipa materialy sa, opcje vraya sa, modyfikatory sa, komponenty sa ale przy renderowaniu ne dziala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Masz netlimitera albo wrednego antyvira/firewalla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 raczej netlimiter imo - też miałem problem z tym szitem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grss Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 raczej netlimiter imo - też miałem problem z tym szitem. i jak sobie z tym problemem poradziles ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 no jak odinstalowałem netlimitera :) a co do firewalla to prawda jest taka że jak mają ci sie włamać to i tak to zrobią :P Mitnick udowadnia, jak złudna jest opinia o bezpieczeństwie danych prywatnych i służbowych, pokazuje jak ominąć systemy warte miliony dolarów, wykorzystując do tego celu ludzi je obsługujących. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 tylko wątpię, aby ktoś, kto umie omijać firewalla, chciał się włamać do mojego, czy ktoregoś z nas, kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 o to jest właśnie to :] toz to nie wyzwanie ;) dobra odinstaluj te syfy i jedziesz z renderem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grss Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 dzieki bardzo wszystkim juz mi vray cyka teraz sie z nim mecze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi