Mati_3D Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 No to narazie zrobilem werbel :) ale juz mi kurcze muli przez klucze :| i nie wiem czemu :) Hmm in ie moge zrobic zalacznika nie wie mczemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 narazie niewiele, pracuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Dodaj więcej segmentów, gdż taki kanciasty jest teraz. Teksturki oczywiście do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 jak by mial taki werbel kupowac to za zadne skarbby ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 no narazie malutko, ale juz w oczy rzuca sie textura :/ czekam na następne rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Spróbuj napierw coś więcej wymodelować a później się bierz za texturki. Nie oszczędzaj zbytnio na poly, na twoim modelu nie powinno się zauważać kanciastości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 troche kanciasto ale sam model daje rade (4+/6) natomiast texturki to juz inna kwestia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_3D Napisano 22 Październik 2005 Autor Share Napisano 22 Październik 2005 Teksturki wiem ze do bani :) potem nad nimi popracuje tylko zrobie calosc :) a tutaj kolejny elemant czyli stopa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 jesli najpierw robisz calosc to daj na cay obiekt standardowy mat. bedzie lepiej widac bedy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Ta stopa mi się bardziej podoba od webla, ale można to jeszcze poprawić. Może potrzeba referek? http://perkusja.rockmetal.art.pl/800/galeria/bebny/inne/inne/duze/wm_stopa.jpg A najlepiej wymodeluj taki "mechanizm" http://perkusja.rockmetal.art.pl/800/crash_test/pearl_el_stopa/pearl_eliminator.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_3D Napisano 22 Październik 2005 Autor Share Napisano 22 Październik 2005 Tem mechaniz, to ja nawet nie wiem do czego jest i po co jest polaczony :D tutaj dorobilem beden ten najwiekszy nie wiem jak sie nazywa ja go tam bas nazzwalem :D A co do xema 2 to ja jeszcze nie wiem jak calość bedzie wygladala :) w googlach szukam obazka stopy i robie z obrazków czasami kilku ze cos z tego dodam z tegu ujme a caly zestaw to bedzie taki jaki bym chcial iec w przyszlości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 ciekawy pomysł, powodzenia w pracy :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_3D Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 Narazie tyle jest :) i spadam sie uczyc :D na dziisja starczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Na forum było już kilka perkusji. Postaraj się przegonić konkurencję :> http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=14878&highlight=perkusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi