Napisano 23 Październik 200519 l Męcze sie na takim mp3 playerem. Jeszcze brakuje paru rzeczy ale z tego co jest jestem zadowolony. Prosze o opinie :] Prosiłbym tez o ocene tego metalu, bo z tym mam zawsze najwiecej problemów.
Napisano 23 Październik 200519 l Ksztalt jest ladny, nie ma co narzekac :) Moglbys moze wyswietlacz zrobic tak ze on bylby wklesly i tam by byl ekranik a nad nim powinna byc dopiero szybka, ktora gdy patrzyloby sie na nia pod skosem lekko by sie dawala zauwazyc. No chyba ze tak zrobiles a ja nie zauwazylem. Miloby tez bylo gdybys mogl dac tu jakies zdiecie tego odtwarzacz z ktoego korzystasz, to latwiej byloby poruwnywac czy materialy sa takie jakie byc powinny.
Napisano 23 Październik 200519 l hym... raczej nie jest źle. Może trochę ta obudowa jest za równa (fachowa nazwa tego nie jest mi znana) zbyt dopracowana i taka nienaturalna. Ale naprawde jest świetnie:)
Napisano 23 Październik 200519 l ten metal wygląda jak plastik ;) a co do modelu...nie patrząc trójkąty w siatce to ładny , daj go w renderze np. lezacego na plane'ie.