Secator Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Męcze sie na takim mp3 playerem. Jeszcze brakuje paru rzeczy ale z tego co jest jestem zadowolony. Prosze o opinie :] Prosiłbym tez o ocene tego metalu, bo z tym mam zawsze najwiecej problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Ksztalt jest ladny, nie ma co narzekac :) Moglbys moze wyswietlacz zrobic tak ze on bylby wklesly i tam by byl ekranik a nad nim powinna byc dopiero szybka, ktora gdy patrzyloby sie na nia pod skosem lekko by sie dawala zauwazyc. No chyba ze tak zrobiles a ja nie zauwazylem. Miloby tez bylo gdybys mogl dac tu jakies zdiecie tego odtwarzacz z ktoego korzystasz, to latwiej byloby poruwnywac czy materialy sa takie jakie byc powinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 hym... raczej nie jest źle. Może trochę ta obudowa jest za równa (fachowa nazwa tego nie jest mi znana) zbyt dopracowana i taka nienaturalna. Ale naprawde jest świetnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 ten metal wygląda jak plastik ;) a co do modelu...nie patrząc trójkąty w siatce to ładny , daj go w renderze np. lezacego na plane'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 ładnie ale bez fajerwerków :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi