Napisano 23 Październik 200519 l mam windowsa xp i niedawno mialem windows update i od tego momentu niemoge ustawic grafiki w grze cs:cz clay czas mam 16 bit grafika , same kwadraty i niemoge ustawic wiecej bitow i innych graficznych ustawien ! zawsze bylo donze odkad zrobil sie update moj komp mam 2100+ procek,512 ddr ram i karta gf5200 fx wiec powinna ta gra smigac lekko na mojim kompie jak zawsze, instalowalem nowe,stare orginalne sterowniki , dierctx mam 9c jak zawsze gre instalowalem 3 razy na nowo i dalej to samo :/ !!! w czym moze byc problem
Napisano 23 Październik 200519 l nie ten dzial... ale jak juz tu jestem, to moze cos powiem: mozliwe ze to jest od sterownikow, nowe sterowniki nie radza sobie z starymi grami (niekiedy) a stare z nowymi itd... moze zainstaluj jakies starsze stery do karty...
Napisano 23 Październik 200519 l nie wrzuciles czasem software zamiast directx lub openGl?? nie ten dział!!!
Napisano 23 Październik 200519 l sterowniki jusz probowalem stare,nowe i na orginale caly czas to samo:/ ps.a wktorym dziale mam to napisac??