Talllad Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Witam bitewnikow! Jestem nowy na forum, kumpel mnie namówił, żebym wystartował w bitwie, więc oto jestem. :) Po długich poszukiwaniach odpowiedniego obiektu mającego być poddanym torturom, zwycięscą została biedronka! Poniżej zamieszczam kilka obrazkow, z których będę najpewniej korzystał...
Talllad Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Aktualnie pracuje jeszcze nad innym projektem (model mitsubishi carisma), więc postępy w pracy będą nie najszybsze :P no chyba ze odłoże coś na bok :)
Sir Valeq Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Witam kolegę biedronkarza. :] Powodzenia. ;)
Talllad Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Napisano 12 Lipiec 2003 No to daje pierwszy render :) wyjasnienie: jest to czesc glowy :P :P :P aha, sorki za rodzielczosc, ale sie spieszylem i zapomnialem dac wieksza, za jakis czas dorzuce normalna :) No i jak sie zapowiada? ? ?
Talllad Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Napisano 14 Lipiec 2003 troche długo nie było updatu, ale po prostu nie moglem wlaczyc stronki max3d.pl.... moze jeszze dzisiaj bedzie kolejny update
Talllad Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 Mam bardzo dziwny problem. Nie wiem czy jest to zwiazane z programem czy samym modelem ( w co wątpie). Chodzi o to, ze gdy wymodelowalem czesc spodu biedronki i nalozylem na to meshsmooth i chcialem to zrenderowac, program po prostu wyszedl do windowsa, nawet bez zadnego komunikatu o bledzie. Bez meshsmootha sie renderuje, ale z juz nie, nawet jak ma ustawiony poziom na \"0\". Nie wiem co sie dzieje. Pracuje na 3ds max 5 i Win2k prof. Moj sprzet to : Athlon1700XP, 256DDR ram, GF4MX440 64DDR... POMOCY!!!! [pomocy]
Talllad Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 aha i tak wyglada ta nieszczesna siatka
Vetis Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 fajna praca - cool :) tak dalej a bedzie 1 z najlepszych modeli. 3maj sie nara
Pablo Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 hmm a wywal modyfikator mesh smooth i daj smootha z Editable Poly na dole jest... pozdr
Talllad Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 Pablo: dzieje sie dokladnie to samo.... najwidoczniej jakas niewidzialna sila skutecznie nie pozwala mi dokonczyc tego co zacząlem... [co?]
Viger Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 oo model biedronki ci zdechł, tak leży upsidedown :D żartowałem spoko [piwo]
roball Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Originally posted by Viger oo model biedronki ci zdechł, tak leży upsidedown Hahhaha Viger :D jest 3 rano a ja becze z tego jak durny [lol2]
gelart Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 um nie sie tak dzieje czasem terz a pracuje w maxie r3 i radze sobie tak ze na jpierw cos tam zmieniam (material lekko ksztalt ) i potem robie to przy czym sie kaszanilo i dziala:) powodzenia fajna biedronka
Talllad Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Napisano 16 Lipiec 2003 Powtarzalem juz modelowanie od ostatniego dzialającego save`a i ciagle wyskakuje ten zonk. Jak sie cofne do jeszcze wczesniejszego to praktycznie bede zaczynal od poczatku... :( no ale coz zrobic, bitwa trwa dalej ;)
Talllad Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Napisano 18 Lipiec 2003 Wyjezdzam na wakacje, czyli mozliwe ze dluzsze rozstane z biedronką :( Ale zabawa trwa! :D [piwo]
Barył Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 Witam.Pracuje na takim samym sprzecie jak Ty, tyle ze mam G-force2Mx400 64MB.I mi sie wali podczas renderingu.Renderuje sie i jak juz jest koniec to wyskakuje mi error i wychodze do winda.Mam windowsa XP.Takze mamy podobny problem :( Zaczalem model od nowa i to samo sie dzieje.. -pozdrawiam, Barył
Rekomendowane odpowiedzi