.ai Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Witam! Model relaksacyjny, kolimator 1.5x z montażem na szynę 20mm. Użyłem 3dsmax + Brazil r/s, post w Photoshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Nie potrafię ocenić - nic tu nie widać :) Daj jakieś inne materiały albo oświetlenie wymień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 To to sie nazywa Kolimator?? niewiedziałem :] A model OK. Troche jakieś śmieci widać na bocznej cześći tego wytłoczenia z napisem (1.5x3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Modelik prosty ale ładny,fakt renderek mógłby być lepszy (tekstury+oświetlenie) ale moim zdaniem i tak jest nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 zmień tekstury bo mało widać a modelik może być, tylko trochę jakby niedokręcony, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTROMAG Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Świetny kolimator, mam podobny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 ładny kolimator - nie wiedziałem ze to sie tak nazywa :) polecam : http://www.riflescopes.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.ai Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 dzieki, hindus > http://www.machinegun.pl ( sklep > części i akcesoria > optyka ) ASTROMAG > a na co go montujesz? może jakieś ASG przypadkiem? Tak se myślę czy nie wymodelować jakiegoś karabinka, M15A4 Carabine dla przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTROMAG Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Gram w Paintball, więc montuje go na moim markerze(Spyder Victor). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi