Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

to będzie mój pierwszy udział w bitwie, należę raczej do amatorów, więc proszę o każdą pomoc podczas jej trwania

od razu pytanie do moderatorów: czy mogę przedstawiać swoją cystosoma saundersii martwą?

obrazek wzorcowy załączam poniżej:

bladex.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzięki za posty... nie było mnie chwileczkę i stąd nie zrobiłem zbyt wiele ze swoim owadem... jedynie poprawiłem nieco odwłok i od jutra zabieram się za resztę, ostatecznie jak widzę co poniektórzy już niemal ukończyli swoje owady i chyba biorą się za teksturowanie, u mnie raczej powoli będzie to szło ale jeszcze się zobaczy

Pablo: zastanawiałem się nawet czy jeszcze nie zrobić go wyższego... ;) jeszcze nie wiem jak to będzie, rzuć okiem teraz na odwłok i sam powiedz ;)

002_poprawiony odwlok.jpg

Napisano

całkiem przyjemnie... ani jedego posta od wczoraj... ehh... oki zamieszczam kolejny update. dołożyłem tułowik ale jeszcze trzeba nad tym popracować. pozostaje nie zrażać się :|

mORPH: to zwykły polymodeling... jednakże w moich rękach nie stanowi zbyt silnego narzędzia... :(

004_tulow i odwlok.jpg

Napisano

na razie zamieszczam dalsze prace nad tułowiem i dodałem prowizoryczne cylindry, które mniej więcej ilustrują gdzie będą leżały nóżki, teraz już tylko je obudować i biorę się za głowę (dosłownie i w przenośni)

005_poczatek nozek.jpg

i jeszcze z innego miejsca:

006_poczatek nozek_inny.jpg

Napisano

Obrazek spoko [hmmm] ogółem nie ma sie do czego przyczepić[lol2]

żartowałem tylko

trochę ciężkięj pracy, przelanego potu, przesiedzianych nocek itp...

i napewno będzie śietny ROBAL

[piwo]

Napisano

ehh... dziś nic nie zrobiłem a inni widzę już niemal pokończyli swoje pracki i ostatnie teksturki zarzucają... trzeba będzie się zmobilizować i skończyć tego robala bo to w końcu nie dużo roboty, ostatecznie to tylko model.

mam nadzieję, jeżeli dotrwam tak daleko, że jak skończę model dostanę jakieś wsparcie odnośnie tekstur :| bo nie mam pojęcia nawet jak coś ciekawego stworzyć w ps\'ie...

PS:

Tomek: podkreśliłem, że to tylko zarys przyszłych odnóży a nie ich końcowy widok...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności