_Mich@l_ Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Jestem tu nowy. Mam 3d studio maxa 6. Chciałbym, aby model zrobiony w nim mógł zostac importowany do zmodelera bez utraty niczego w nim. Jest taka możliwość? Chodzi mi o grę: 18 wheels of steel pedal to the metal. Robię do tej gry ciężarówki nowe. Jestem w tym początkujacy. Na tym forum raczej nie mogę się zapewne zapytać jak potem ten model do gry wpakować. Jak dostanę odpowiedź na to to mnie bardzo ucieszy, a jak nie to porsze o podanie możliwości zapisu do formatu *.psm przez 3ds6 lub import do zmoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Nie znam zmodelera. Napisz jakie formaty umie on wczytać. Jeżeli chodzi o modele do gry to chyba najlepiej przenieść je z maksia do zmodelera (o ile zmodeler go umie wczytać) formatem .obj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 zmoda dopiero ściagam, powiem zaniedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 zmoda dopiero ściagam, powiem zaniedługo lol tego jeszcze niegrali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 przynajmniej szczery... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 sorry, ze tak długo, lae dostępu do neta nie miałem. po właczeniu opcji import zmod pokazuje że otworzy: pmg, v30, bym, dff, mesh, psm, syc, 3da, z3d i to jakieś z gier są. Moze jest jakiś plug do 3ds 6 zapisywał do tych formatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 ktos robi tutaj samochodzy do tej gry, poszukaj po forum i spytaj sie na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi