Napisano 26 Październik 200519 l Jestem tu nowy. Mam 3d studio maxa 6. Chciałbym, aby model zrobiony w nim mógł zostac importowany do zmodelera bez utraty niczego w nim. Jest taka możliwość? Chodzi mi o grę: 18 wheels of steel pedal to the metal. Robię do tej gry ciężarówki nowe. Jestem w tym początkujacy. Na tym forum raczej nie mogę się zapewne zapytać jak potem ten model do gry wpakować. Jak dostanę odpowiedź na to to mnie bardzo ucieszy, a jak nie to porsze o podanie możliwości zapisu do formatu *.psm przez 3ds6 lub import do zmoda.
Napisano 26 Październik 200519 l Nie znam zmodelera. Napisz jakie formaty umie on wczytać. Jeżeli chodzi o modele do gry to chyba najlepiej przenieść je z maksia do zmodelera (o ile zmodeler go umie wczytać) formatem .obj
Napisano 26 Październik 200519 l zmoda dopiero ściagam, powiem zaniedługo lol tego jeszcze niegrali :)
Napisano 31 Październik 200519 l Autor sorry, ze tak długo, lae dostępu do neta nie miałem. po właczeniu opcji import zmod pokazuje że otworzy: pmg, v30, bym, dff, mesh, psm, syc, 3da, z3d i to jakieś z gier są. Moze jest jakiś plug do 3ds 6 zapisywał do tych formatów?
Napisano 31 Październik 200519 l ktos robi tutaj samochodzy do tej gry, poszukaj po forum i spytaj sie na gg