Napisano 28 Październik 200519 l Witam wszystkich! Tym razem nic ambitnego :o Chcialem powalczyc z twarza i wyszlo mi cos takiego. Traktuje to raczej jako cwiczenie i jak narazie nie planuje dorabiac reszty do lba ;) modo, max i ps. cos ze 1k trojkatow + 500 na wlosy (mogloby byc mniej, ale skoro to nie idzie do zadnego projektu to nie chce mi sie ciac). textura 512x512 na twarz + 256x128 na wlosy i kolczyki. obiekt (169kB) textura (78kB) siatka (45kB) opinie mile widziane :) ps. jakby co to odpowiem pewnie dopiero w poniedzialek...
Napisano 31 Październik 200519 l Podoba się, choć ciut bym nad "miną" modelu popracował (psuje, jak dla mnie, świetną teksturkę). Ja jestem na tak (się wczułem;]) Pozdrawiam.
Napisano 31 Październik 200519 l totalnie na maxa kiczowale wlosy :] zmien to koniecznie, ( wystarczy 1 plane!)
Napisano 1 Listopad 200519 l Mnie sie bardzo podoba. Ma swoj styl. Co do wlosow ... kiczowato moze nie, ale rzeczywiscie plane + txt z alpha by stykla. Bardzo podoba mi sie texturka twarzy. Masz niezlego skilla w handpainted.Troche jeszcze nad detalem - bardziej skorzaste by sie przydalo- layer moze dwa z detalem i jest 1 klasa.
Napisano 4 Listopad 200519 l heh, bolem tego obiektu jest to, ze chcialem zrobic male cwiczenie i podszedlem do tego ciut za szybko (blad ze to wogole wlepilem na forum :o ). Do obiektu jeszcze wroce, ale to za jakis czas, jak skoncze cos innego (jeszcze bardziej oldskoolowego :). wlosy mialy byc troche kiczowate, moze wyszly za bardzo :) 1 plane na wlosy - sprobuje tak to przerobic. dzieki za komentarze!