Napisano 9 Listopad 200519 l Tylko trzeba pamiętać że exmode ma sens tylko gdy możemy sobie przywołać co tylko potrzebujemy bez wychodzenia z niego (inaczej jest męczący) a żeby tak było.. cóż trzeba wypracować te kilkaset/setki godzin w maxiaku ;).
Napisano 10 Listopad 200519 l gotham i xeav a jak chce ukryć pasek tytuowy a nie chce ukryć comand panelu??
Napisano 10 Listopad 200519 l Hehe nie wiem co to jest "pasek tytułowy"- ogólnie to tak jak mówiłem, podłącz sobie skróty pod wszystkie ważniejsze części interface'u- w tym pod command panel (show command panel w customize user interface) i przywołuj jeśli będzie potrzebny, posiadanie go na ekranie przez cały czas jest naprawdę zbędne...
Napisano 11 Listopad 200519 l chodzi mi o to niebieskie co się chowa w expert mode tylko żeby wtedy comand panel został edit : dobra teraz już znalazłem chodziło mi o coś takiego:
Napisano 11 Listopad 200519 l Ja nie potrafię używać Windowsa bez autohide paska start :) Zobacz ile on Ci miejsca zajmuje ;)
Napisano 11 Listopad 200519 l a ja nie potrafie z autohide wcześniej miałem nawet podwójnej grubosci ten pasek
Napisano 11 Listopad 200519 l Marvey - to nie jest expert mode , wiec jak pozbyles sie paska na dole ? wogle jak to zrobiles ?
Napisano 11 Listopad 200519 l no to po malych przerobkach wyglada to u mnie mniej wiecej tak :> http://img353.imageshack.us/img353/6632/beznazwy15pk.gif
Napisano 11 Listopad 200519 l macroScript Ukryj_Dolny_panel category:"wpisz sobie co chcesz" ( state = not(timeslider.isVisible()) trackbar.visible = state timeSlider.setVisible state statusPanel.Visible = state ) PS. Na podstawie KillerTips A teraz pytanie ode mnie: Jak zmienić kolor grida ?