Gotham Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Tylko trzeba pamiętać że exmode ma sens tylko gdy możemy sobie przywołać co tylko potrzebujemy bez wychodzenia z niego (inaczej jest męczący) a żeby tak było.. cóż trzeba wypracować te kilkaset/setki godzin w maxiaku ;).
Marvey Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 gotham i xeav a jak chce ukryć pasek tytuowy a nie chce ukryć comand panelu??
Gotham Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Hehe nie wiem co to jest "pasek tytułowy"- ogólnie to tak jak mówiłem, podłącz sobie skróty pod wszystkie ważniejsze części interface'u- w tym pod command panel (show command panel w customize user interface) i przywołuj jeśli będzie potrzebny, posiadanie go na ekranie przez cały czas jest naprawdę zbędne...
xeav Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 jeśli paskiem tytułowym nazywasz menu (file, edit etc.) to nie da się
Marvey Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 chodzi mi o to niebieskie co się chowa w expert mode tylko żeby wtedy comand panel został edit : dobra teraz już znalazłem chodziło mi o coś takiego:
_michal Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Ja nie potrafię używać Windowsa bez autohide paska start :) Zobacz ile on Ci miejsca zajmuje ;)
Marvey Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 a ja nie potrafie z autohide wcześniej miałem nawet podwójnej grubosci ten pasek
Marcin Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Marvey - to nie jest expert mode , wiec jak pozbyles sie paska na dole ? wogle jak to zrobiles ?
Marcin Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 no to po malych przerobkach wyglada to u mnie mniej wiecej tak :> http://img353.imageshack.us/img353/6632/beznazwy15pk.gif
streaker Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 macroScript Ukryj_Dolny_panel category:"wpisz sobie co chcesz" ( state = not(timeslider.isVisible()) trackbar.visible = state timeSlider.setVisible state statusPanel.Visible = state ) PS. Na podstawie KillerTips A teraz pytanie ode mnie: Jak zmienić kolor grida ?
Rekomendowane odpowiedzi