Jump to content

Model 3d >>> kobietka

Kosmoski

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

fajne bardzo fajne i witam. Może bluzka bowinna być troche... grupsza ;DD i spudnica za bardzo wygładzona jest WIEDZIAŁEŚ KIEDYŚ TAKĄ SPUDNICE? przeciesz trzeba byją z 5 godzin prasować! i to musiala by byc satyna a na to nie wygląda bo satyna jest pomarszczona ;D hehe ale lepiej ja troszeczkę pomarszcz

Guest LordMalak

Panie Kosmoski generalnie to niepodoba mi sie przednia, gorna czesc korpusu... pamietasz holokaust??No to ona ma taka zapadnieta klate :P W ogole niema zaduzej glowy tylko ma zamaly korpus :D ( i niechodzi mi tu o cycki )Myslalem ze lubisz kobiety pelne a ty wyskakujesz z taka chudzinka :P Acz kolwiek (!) pragne zwrocic uwage kolegow (miejmy nadzieje :P) forumowiczow na trod wlozony w wykonanie trepow...oczywiscie ja sie nieznam i tylko tak sobie gadam od to pisze zeby miec pierwszy post na forum :P a człowiek pracowity jest jak widac i beda z niego ludzie ^^ twoja dewiza powinno byc haslo: "dajcie mi ludzi i sprzet a wykonam kazda robote "... Nie no joke tak na serio to to ta klatka piersiowa jest jakas chuda i tyle... narazie :P

Model może wyglądać trochę znajomo bo referki do tej postaci robiłem sobie w pozerze. dłonie i stopy powstawały w lightwavie high poly które niestety mi się zamieniło do mesha przy exporcie – może jak będę miał czas to zrobie je od nowa. Ale to nadaj jest work In progres więc niewykluczone że się dużo zmieni. pozdro