Kosmoski Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Witam, mój pierwszy modelik który pokazuje na forum. Jeszcze jest to wipek ale mam nadzieje że uporam się z włosami relaxem i detalami w przyszłym tygodniu. Max4 – standard – ale kończyć już go będę na siódemce. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 witam , bardzo ladny poczatek :) podoba mi sie model , powodzenia z texturkami etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 Dzieki,, Predator > > > niema to jak psychiczne podbudowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Ładnie jak na ludzia, który stawia początki w maxie. Z tyłu jednak jest troche takie...hm... dziwne? Widać łączenie z tyłu głowy, a poza tym plecy powinny być gładkie. Zresztą chyba sam to widzisz. Czekam na kolejne upy ;) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 hmm... w sumie w maxie siedze od 2001,, - modelik tak wygląda bo w tej postaci powstał w dzisiaj >:) - - - Dzieks koniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GOUKI Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 SUPER! Kosmoski o nazwisko na końcu filmu się nie martw bo JEST TO OCZYWISTE odezwij się na GG 8191656 a obgadamy detale TRZYMAJ SIĘ I CZEKAM NA ODZEW :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moona Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 łłaaddnnee :) nawet dobrze zachowane proporcje...tylko gdzie jest pępek? lool ^^ ale tak w sumie to sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 głowa ciut za duża chyba, i brakuje jakichś fałd na ubraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 jak na mój gust to ona ma za krótkie ręce albo chociaż zbyt chude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 zrob z niej laske : wydłóż nogi zmniejsz głowe i będzie zaje**oza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 fajne bardzo fajne i witam. Może bluzka bowinna być troche... grupsza ;DD i spudnica za bardzo wygładzona jest WIEDZIAŁEŚ KIEDYŚ TAKĄ SPUDNICE? przeciesz trzeba byją z 5 godzin prasować! i to musiala by byc satyna a na to nie wygląda bo satyna jest pomarszczona ;D hehe ale lepiej ja troszeczkę pomarszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Hmm... model chyba taki gładki zostanie – być może będę miał okazje skorzystać z zbrusha to wtedy zrobie normalbumpa na te fałdy itp. – a pyzatym to na razie początek – musze jeszcze zrobić włosy i pępek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LordMalak Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Panie Kosmoski generalnie to niepodoba mi sie przednia, gorna czesc korpusu... pamietasz holokaust??No to ona ma taka zapadnieta klate :P W ogole niema zaduzej glowy tylko ma zamaly korpus :D ( i niechodzi mi tu o cycki )Myslalem ze lubisz kobiety pelne a ty wyskakujesz z taka chudzinka :P Acz kolwiek (!) pragne zwrocic uwage kolegow (miejmy nadzieje :P) forumowiczow na trod wlozony w wykonanie trepow...oczywiscie ja sie nieznam i tylko tak sobie gadam od to pisze zeby miec pierwszy post na forum :P a człowiek pracowity jest jak widac i beda z niego ludzie ^^ twoja dewiza powinno byc haslo: "dajcie mi ludzi i sprzet a wykonam kazda robote "... Nie no joke tak na serio to to ta klatka piersiowa jest jakas chuda i tyle... narazie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 Przyszła pora na mały update... >>>Tylko zaznaczam że te modele są nadal wipkami, więc niepastwić sie zbytnio_ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 A tu jescze pare fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 gdyby zechciało ci się upiększyć troskę siatkę to i model by się troszkę wyostrzył ;] chaotyczna topologia mająca niewiele wspólnego z bryłą ... właściwie cały model troszkę z grubsza ciosany, ja bym go jeszcze troszkę pomęczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 modelik bardzo fajny dlonie chyba wziete od innego modelu ale pewnie sie myle, co do twarzy to poszedl bym chyba bardziej w strone gladkosci, moze dlatego ze bardziej takie linie mi sie podobaja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Kolega chyba szkicuje po modelu zaimportowanym, w sumie zapowiada się fajnie tylko było by miło napisać coś o historii modelu. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 Model może wyglądać trochę znajomo bo referki do tej postaci robiłem sobie w pozerze. dłonie i stopy powstawały w lightwavie high poly które niestety mi się zamieniło do mesha przy exporcie – może jak będę miał czas to zrobie je od nowa. Ale to nadaj jest work In progres więc niewykluczone że się dużo zmieni. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 kurcze no ja nie wiem moze sie myle skoro nikt na ot jeszcze nie zwrocil uwagi ale mi sie wydaje ze cos z ramionami jest nie dokonca ok jakgdyby byly zabardzo odychone na boki. ladne dlonie pozdrawiam shi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 ano w sumie,, ale myśle że jak zrobie szkielet i zanimuje to to zniknie,, chyba :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi